C6-01 telefonum var.Sıkıldım.Android bi telefonla takas yapmak istiyorum.Sizce ne verirler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hugoKJ

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 telefonum var.Sıkıldım.Android bi telefonla takas yapmak istiyorum.Sizce ne verirler

Telefon bu.Android bişiler istiyorum.Üste en fazla 100 lira verebilirm.Bide bu telefonu suan ne kadardan satabilirim.Nakit olarak..
Yardımcı olurmusnuz arkadaslar..

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
300 lira eder en az. Temizligine gore artabilir. Galaxy Ace ile takas edebilirsiniz ama tavsiye etmem bi yuz tl daha koyun wonder ile takas edin.

SwiftKey3

Üye
c6 ya ne ace ne gio ne mini vermezler hele ustune 100tl koysan w hic vermezler

SwiftKey3

Üye

uste 100 koyunca ace verirler onada bi 100 koyunca W verirler anlaminda demistim
Ace hala 600 lira 2.eli 400 civari telefoncuda(ucuz siteleri bilmem) ve demek istedigim kimse c6y la aceyi filan takas etmez ustune para alsada c6 nokianin en kotu tasarimi

Kerim.

Kerim.

Üye
Ace hala 600 lira 2.eli 400 civari telefoncuda(ucuz siteleri bilmem) ve demek istedigim kimse c6y la aceyi filan takas etmez ustune para alsada c6 nokianin en kotu tasarimi

Ace 520lira sifiri

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye

Vatanda sifir Wonder 651 lira kardesim.

Kerim.

Kerim.

Üye
Daha bugun teknosada 600 kusur liraydi

- - - Eklendi - - -

İlk cikan ace olabilir senin dedigin

Teknosa 600diye her yerde 600lira mi olacak?sen en pahali fiyati diyosun.daha gecen goldda 520ydi

SwiftKey3

Üye
Onlar site. Siteylemi takas edicek adam fiyat olarak bi telefonun istisna olarak cok ucuzlamasiyla digerinin en tepe fiyatini vererek arkadasa yardimci olamayiz

uNdeRqr0unD

uNdeRqr0unD

Üye
xperia x10

Kerim.

Kerim.

Üye
Onlar site. Siteylemi takas edicek adam fiyat olarak bi telefonun istisna olarak cok ucuzlamasiyla digerinin en tepe fiyatini vererek arkadasa yardimci olamayiz

A site degil normal teknoloji magazasi:zzz:sende telefonun en pahali fiyatini bulmussun onu diyosun

MrExpert

MrExpert

Üye
Ozel indirim gunlerinde oyle normal bi gun git daha pahali arada %30 indirim yapiyolar
Ama %30 indirimi sadece kredi kartı ile taksitli alırsan yapıyorlar Örn. Şuan Bu mesajı yazdığım Bilgisayarı vatandan dün Aldım ben nakit olarak ödeme yapıcaktım Ama 800tl dediler İndirim günü olduğu halde %30 yada %20 indirim yapmıyoruz dediler ama kredi kartına 10 taksitle %20 indirim yaptılar Bende karttan çektim Velhasıl vatandaki %20 - %30 indirim olayı biraz masal tarzında. :hmmm

symbian.forever

symbian.forever

Üye
bizim burdaki telefoncuda sıfır ace 525 tl :zzz:

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Bende telefonun kendi resmini koymuş sandım c6-01'i biliyoruz la o kadar değil :ehe

gericikoyluyobaz

gericikoyluyobaz

Üye
2. el para etmıyo bende c6-00 satacam bakalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt