Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
c6-01 telefon şarj sorunu
Sponsorlu Bağlantılar
escape72
Üye
Konu Sahibi
c6-01 telefon şarj sorunu
arkadaşlar telefonumu şarja takıyorum şarj oluyor uyarısını alıyorum fakat 2 saniye sonra enerji tasarrufu için şarj cihazınızı prizden .çıkarın uyarısını alıyorm ama batarya boş olmasına rağmen bu uyarıyı alıyorum yardımcı olun lütfen...
[ENGİN]
Üye
başka bir şarj cihazı dene yine devam ediyorsa servise göstermen gerekir birara bende de olmuştu
escape72
Üye
Konu Sahibi
yaklaşık 2 hafta önce yine böyle olmuştu bir süre bekledim oldu kendiliğinden şarj cihazı değiştirdim aynı sorun ama usb kablo ile pcden şarj alabiliyor telefon
- - - Eklendi - - -
yardım edecek kimse yokmu yaa bilen ??
Silinen Üye 219846
Kapalı Hesap
servise ver kardeş yok beklemek istemezsen xperia sola şarj aletleri c6-01 i usb den şarj ediyor gayetten uzun kablosu var bence buda bi çözüm yolu.
escape72
Üye
Konu Sahibi
bende samsungun şarjı varda oda üniversitede kaldı şimdi memleketteyim onunla şarj oluyor ama bak şimdiki şarjım bekledim az önce taktım düzeldi ama 5 dkk sonra yine eski duruma döndü
- - - Eklendi - - -
başka bir önerisi oolan yokmu arkadaşlar
uraslar48
Üye
arkadaşlar bnim c6-01 de şarjı çabuk bitiriyor. Batarya ve şarj aletini değiştirdim olmadı. Xperia gibi bi telefonun şarj aletini kullansam düzelir mi ?