C6-01 Telefon Kapalı İken Arayını Göstermiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Domsfre

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 Telefon Kapalı İken Arayını Göstermiyor
Merhaba arkadaşlar

Telefonum kapalı iken herhangibi birisi arayınca kapalı oldugundan zaten çalmıcaktır telefon.Telefonu açtıgımda ise Kimlerin aradıgını bildirmiyor.Bildirmesi için ne yapabilirim . Vodofone Hattım.

Dostnametr

Üye
Mobil operatörler bölümünde vodafone forumuna açman gerek bu konuyu.
S^3 ile ne alakası var ?

hakan_710

hakan_710

Üye
tartışmaya gerek yok sanırım bi ynlışlık olmuş. arkadaşım operatörle görüşmen gerek bizm yapabileceğimiz bişey yok malesef

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arama aktarmaları ıptal etmiş olabilirmisin

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Merhaba arkadaşlar

Telefonum kapalı iken herhangibi birisi arayınca kapalı oldugundan zaten çalmıcaktır telefon.Telefonu açtıgımda ise Kimlerin aradıgını bildirmiyor.Bildirmesi için ne yapabilirim . Vodofone Hattım.

zaten bildirmez operatör mesaj olarak gönderir operatörünle görüş

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Al kardeşim yanlış yere açmışın demektense sormuş olduğun soruya cevap bulayım istedim buyur;

Cep telefonunuza ulaşılamadığında Vodafone Arayanı Bildirme Servisi otomatik devreye girer ve sizi arayan numaraların bilgileri, daha sonra iletilmek üzere 24 saat boyunca sistemde saklanır. Cep telefonunuza ulaşıldığı anda, aranma bilgileri size kısa mesaj yoluyla ücretsiz olarak gönderilir. Eğer aranma bilgisi mesajı almak istemiyorsanız, Müşteri Hizmetlerini aramanız yeterlidir.

Tüm aramalar için yönlendirme
**21*05427511000#.

Bu yönlendirmeden sonra sizi arayanlar cep telefonunuz açık olduğu halde "ulaşılamıyor" anonsunu dinlerken, Arayan numaraların ve not bırakıp bırakmadıklarının bilgileri cep telefonunuza kısa mesaj olarak anında gönderilir.
Dilediğiniz an yönlendirmeyi iptal edebilirsiniz. Tüm aranmalar için yönlendirmenin iptali ##21# Yönlendirme ve yönlendirmeyi iptal etme işlemlerini cep telefonunuzun menüsünden yönlendirmeyle ilgili bölüme girerek de yapabilirsiniz.

Size bırakılan notları cep telefonunuzdan 7512'yi arayarak ücretsiz olarak dinleyebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt