c6-01 sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
can45

can45

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 sorunu
arkadaşlar c6-01 aldım yaklaşık 5 gün oldu.Ama karşıma net ile bazı problemler çıktı ve internet üzernde bilgi bulamıyorm sanırım popüler değil.N79 kullanmştım fiziksel dşında hiç böyle problem çıkmadı neyse gelelim problemlere...
1-Ovi mağaza ya girmeye çalıştığımda Telefonunuzda Ovi Mağaza uygulamasını tespit etmeye çalışıyoruz ve başlatmaya çalşıyoruz.
Lütfen tarayıcı ayarlarınızdan javasvript ( javascritp değil miydi o ? ) özelliğini etkileştirin ve DEVAM'ı tıklatın diyor.Güncellemelerden Ovi mağaza yı indirdim fakat uygulamalarda görünmüyor.
2-Youtube dan video başlattığımda video başlar gibi olyor sorna menü ye atıyor telefon bunu nasıl çözebilirim.
3-Birde tlefonun ekran parlaklığı kafasına göre çalışıyor bi an düşüp bi an yükseliyor bu normal midir ? Şimdiden teşekkürler.

_ardaa

_ardaa

Üye
1- Tarayıcıyı aç ayarlarına gir genel kısmına gel, java/ecma dizesi yazanı etkin olarak seç, sonra ovi store forumda S^3 bölümünde var indirip kurabilirsin uygulamalara değil kök menüye gelir ovi store
2- Java yada tarayıcı ayarlarından olabilir
3- Ekran parlaklığı ortam ışığı sensörüne bağlıdır ışığa göre parlaklığı kısıp yükseltir.

Arama ekranında *#0000# yap yazılım versiyonuna bak eski olabilir, eskiyse yazılımı 14.002'ye yükselt.

can45

can45

Üye
    Konu Sahibi
Sağol dostum da sanırım youtube için real player gibi bir program lazım ? Ama N79 da hiç birşey indrmeden youtube dan izleyebiliyordum

_ardaa

_ardaa

Üye
Herhangi bir program gerekmiyor flash lite 4.0 yüklü videoları açması gerekiyor, youtube downloader uygulamasını da kurabilirsin istersen ama herhangi birşey kurmadan izleyebilirsin.

can45

can45

Üye
    Konu Sahibi
izleyemiyorum.Birde bu Ovi mağazada üyeliğimi girdiğmde ağ hatası.daha sonra tekrar deneyiniz diyor.Kusra bakmayın çözemedm telfonu ve çok soru soruyorum

----------Eklendi @ 01:41:24 ---------- Yazıldı @ 01:40:44 ----------

(yazılımım yeni bu arada)

----------Eklendi @ 01:55:46 ---------- Yazıldı @ 01:41:24 ----------

youtube sorunu java dan çözüldüde ovi store da halen bağlanamıyorum

serinaga

serinaga

Üye
PC'den ovi suite'i çalıştırıp oradan ovi'ye bağlanmayı bir dene ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt