Yardım c6-01 sorun telefonundan bir sorun daha....

Sponsorlu Bağlantılar

incebey38

incebey38

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 sorun telefonundan bir sorun daha....
selam beyler... Yine s3 nokiac6-01 teli sorunu ile sizlerleyiz oyunlara tıklıyorum açılmıyor hiç birşey gelmiyor tıklıyorum öyle kalıyor sonra bi oyun daha yükledim onda yüklenirken ıaf bileşenleri eksik hatası verdi galba böyle bi hataydı nasıl çözerim ya oyunlar açılmıyor ıafyardım ya nolur bi yardım!!!!!!nasıl çözerim ???

asigsasi

asigsasi

Üye
  • Beğen
Tepkiler: incebey38
incebey38

incebey38

Üye
    Konu Sahibi
quote="asigsasi, post: 6781267, member: 656502"]telefonun hacklımı[/quote] hackli tel bir oyun acıldı bir oyun açılmdı onu yüklemediğim için

xat60

xat60

Üye
kardeşim telefonu fabrika ayarlarına döndür sonra güncelle bu sorun ondan sonra karşına çıkacağını sanmıyorum

asigsasi

asigsasi

Üye
quote="asigsasi, post: 6781267, member: 656502"]telefonun hacklımı
hackli tel bir oyun acıldı bir oyun açılmdı onu yüklemediğim için[/quote]

rompachter yamalarını kapat önce ektekini yükle sonra diğer yükleyemediğin dosyayı yükle

diğerini yüklerken internet bağlantısı ister

Ekli dosyalar

incebey38

incebey38

Üye
    Konu Sahibi
neyse beyler boşverin ya

xat60

xat60

Üye
bende de c6-01 vardı sürekli bi sorun çıkarıyodu sattım sinirden kırıcaktım yoksa gittim galaxy s4 aldım arada kasıyo aama iyi işte idare ediyo

incebey38

incebey38

Üye
    Konu Sahibi
bende de c6-01 vardı sürekli bi sorun çıkarıyodu sattım sinirden kırıcaktım yoksa gittim galaxy s4 aldım arada kasıyo aama iyi işte idare ediyo
s4 kasıyormu grcktn ısınıyormubnde yazın alacağımda s4 almayı pilanlıyorum
burada sana yardımcı olmaya çalışıyoruz sen pes ediyorsun denemek ten zarar gelmez kardeşim :)
biri açıldı diyerinede gerek yok açılmasına

incebey38

incebey38

Üye
    Konu Sahibi
ilk önce yanlışlıkla smartinstal adm kurdum o yüzddn jap installer kurulmuyor ne yapacağım

Üst Alt