C6-01 şarj sorunu

Anil-D

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 şarj sorunu
arkadaşlar guç tasarrufunda kullanmama rağmen nete giriyorum tabi 4 saatte %70 şarj iyimi sizce kalibre yapmam lazımmı çogaltmak icin öneri bilgi tavsiyelerinizi bekliyorum

- - - Eklendi - - -

buda resim ama o batarya prosu yalan söylüyor batarya monitorle ölçtüm

anil bence bataryayi kalibre yap durum vahim görünüyor

whatsapp varsa normal..yoksa biraz fazla gidiyor gibi..ekrana batarya yüzde widgeti koymuşsun.o da ayrıca şarj yer bence hiç ekleme söyleyim

MaxipmaN

Üye
nasıl yani ben wifi ile 4 saat girsem %30 falan kalır en fazla benim batarya bitmiş mi yani?

Anil-D

Üye
    Konu Sahibi
bataryayı kalipre yapıyorum yanlış anlama olmasın 4 saatte /70 oluyor kötümü yani sade nete girersem

Anil-D

Üye
    Konu Sahibi
su an kalibre yaptım 5 saat %85 oldu

Anil-D

Üye
    Konu Sahibi
teli acmadan fulle aç fulle kapa fulle tamam şarjdan çıkar evet netle oldu

internetle mi ve hangi konudan yaptın yakında gümler benimki de

1-2 hafta içinde anil "şarjim 2 saatte bitiyor yardım" diye konu açarsa hiç şaşırmam
bu kalibre işide saçma. ayrıca bataryanin ömrünü düşürebilirsin yükselticem diye

Anil-D

Üye
    Konu Sahibi
şarj durumunu yazarım buraya

Anil-D

Üye
    Konu Sahibi
çıkartmadan acacan sonra kapıcan gene fullicek şarjdan çıkartma ama

MaxipmaN

Üye
kapanınca çekiyom olay bitiyo dimi?

- - - Eklendi - - -

1-2 hafta içinde anil "şarjim 2 saatte bitiyor yardım" diye konu açarsa hiç şaşırmam
bu kalibre işide saçma. ayrıca bataryanin ömrünü düşürebilirsin yükselticem diye

çok pahalı değil batarya ama almadan değğiştirebilir miyim teli bilmiyom

Anil-D

Üye
    Konu Sahibi
o dediklerimi şarjdan çıkarmadan yaparsan olur çıkarıp takarsan 2 dk sonra şarj .vs. öyle işte diyor şarjdan çıkarmadan yapmalısın

internetsiz 12 saatte yüzde 11 düşüyo düzeldi kendi kendine

cihaz beklemedeyken sorun yok zaten dostum önemli olan kullanımdaki performansi
malum telefon akıllı illaki kurcalıyorsun canın sıkıldıkça yada sosyal medyada ne var ne yok merakı