c6-01 şarj sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

aslanmusty

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 şarj sorunu
1 hafta once c6-01 aldım.örnek olarak bugün daha sabah çıkardım şarj dan telefonu. Sadece mesaj yazdım ve biraz internete girdim. Hemen bir diş düştü şarj. Genel olarakta bir gün gitmiyor şarj. Bundan önce 5800 kullanıyordum. Böyle bir sorun yapamadım hiç. Sizde de var mi aynı sorun? Eğer yoksa garantiye vereceğim telefonu. Bir yardımcı olun arkadaşlar

hayalet91

hayalet91

Üye
şarjı az gittiği doğrudur.kimileri 1 günün normal olduğunu söylüyor.

aslanmusty

Üye
    Konu Sahibi
eğer böyleyse ben tavsiye etmiyorum bu cihazı.

hayalet91

hayalet91

Üye
saygı duyarım ;)

SilentOne

SilentOne

Üye
zamnla düzeliyor o bndede 1 gün gidiyordu artık 2 3 3.5 gün gitmeye başladı

thelord03

Üye
ben alalı 45 gün oldu hala 1 günü geçtğni görmedim. Sarj aletni yanımda taşyorum o drece.

ynsyns58

Üye
ben alalı 45 gün oldu hala 1 günü geçtğni görmedim. Sarj aletni yanımda taşyorum o drece.
ben de belirli aralıklarla gün içnde internet oyun mesj ve 40-50dk konusmayla 1 günü çok rahat cıkarıyorum abartılcak bisey yok telefon yeni oldugu zaman yetmiyodu budurum batarya ortalama 15tam dolum ve bosalmadan sonra düzene giriyo

Kingmortall

Kingmortall

Üye
hd oyun yükledim onu oynuyorum bana şarzı 1 gün gidiyor bence yeterli :)

AsaRTy

AsaRTy

Üye
İlk Günlerde C6-01'de Şarj Sorunu Yaşarsın Fakat Bir Süre Sonra Batarya Açılıyor . 2-3 Gün Gidebilir. HD Oyunlar Wifi İnternet'te Dolaşmak Her Telefonda Aşırı Derece Şarj Götürmektedir. Etrafta Söylenenlere Göre Belle İle Bu Sorununda Çözüleceği Söyleniyor.. Belle'yi Bekliyoruz :)

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Sizin sorunlar yazılımsal bence.Kuzenimdede c6-01 var, bir kaç saat nette takılıyor 30 35 dk müzik dinliyo birazda oyun oynuyo ve şarjı bitiyo. Bende x6 var aynı kullanımda 2 gün rahat gidiyor

atakan25

atakan25

Üye
v25 te de şarj sorunu var gibi foruma göre demekki v24 te kalıp belleyi yükliycem,ben 2 kez şarj ettim daha güç tasarrufunda değilse 1 gün anca gider tabi bayağı kurcalıyorum güç tasarrufunda fena değil

qsaw

qsaw

Üye
telefon biraz alışsın 5-10 bilemedin 15 şarja düzelir

MrExpert

MrExpert

Üye
bende bir c6 kullanıcısıyım 2-3 ay oldu galıba emın değilim ancak telefonda batarya ne kadar alışırsa alışşsın yınede batarya telefon için küçük biraz mAh bakımından 1050 az ama tasarruf modunda ve internet wifi kamera nüzik kullanımından 1 gün rahat gider... ama bende ki 3 aylık cihaz 2 gün en fazla gitmiyor...

reddewil12

Üye
arkadaşlar bşy sorcm ilk aldğnzda batarya bitince belli bi süre şarja taktınızmı mesela eski modellerde 15 saatlik şarj istiyodu ben takmadım 2 3 saatte doldu çıkardm hemen alırken sorduğumda fazla şarja gerek yok demışlerdi bu konuda bilgisi olan var mı acaba ? Şimdiden teşekkürler.

atakan25

atakan25

Üye
arkadaşlar bşy sorcm ilk aldğnzda batarya bitince belli bi süre şarja taktınızmı mesela eski modellerde 15 saatlik şarj istiyodu ben takmadım 2 3 saatte doldu çıkardm hemen alırken sorduğumda fazla şarja gerek yok demışlerdi bu konuda bilgisi olan var mı acaba ? Şimdiden teşekkürler.

ben sabaha kadar tuttum ne olur ne olmaz ama dedikleri doğru :D

mert41994

mert41994

Üye
Telefonu belle sürümü ile aldım. Acaba sorun belle geldikten sonra mı yaptı yoksa başka şeyler mi var? 1050 mAh batarya var içerisinde daha yüksek bir mAh'a sahip batarya almam sorunu çözer mi?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
açık olan uygulamalar sebep olabılır

composer1

composer1

Üye
ben bir senedir kullaıyorum. hiç daha bir gün kullanabildiğimi hatırlamıyorum. şarj aleti ve yedek pille geziyorum.