c6-01 RM-601 belle navifirm :)

Konu Sahibi
c6-01 RM-601 belle navifirm :)
arkadaşlar resim bizzat kendi bilgisayarımdandır. ama henüz varyantlar boş.

NOT: zor durumda kalmamanız açısından izinsiz (ç)alıntı yapıp başka forumlarda paylaşmayınız...

Tepkiler: Tuba ve Kurtuluş40
N8 lerde öyle bir durum var ama sonrası yok menü oraya kadar gidiyor. bir siz kaldınız size verseler de sizde belle li olsanız

Konu Sahibi
N8 lerde öyle bir durum var ama sonrası yok menü oraya kadar gidiyor. bir siz kaldınız size verseler de sizde belle li olsanız
haklısın ama en azından son günlerde c6-01 için bir hareketlenme söz konusu daha 3 gün önceye kadar millet c6-01 e belle gelecek mi diye soruyodu.

qsaw

Üye
benim rm 718

Febris

Üye
rm 718 e rm 601 yazılımı kurmuştum 718 e geri donemedim bi kere servise verdim yaptılar ama belle gelirse kesin kurarım ingilizce olsada sorun olmaz

Konu Sahibi
nedir bu rm olayı?
bölgeye göre değiştiklerine göre tahminimce cihazın satıldığı bölgedeki şebeke altyapısına göre yazılımın ayarlanması gibi bişiy. ayrıca RM-601 genellikle uzak doğu ülkelerinin dil paketini içeriyo.

qsaw

Üye
Bende Araştırıyorum Konuma Ekleyeceğim sonra yeni konu felan açarlar nedir bu diye Forum Kalabalık olmasın

Tepkiler: n000k
N8 de de böyle olmuştu illaki bilgisayarına kaydeden olmuştur eğer koydularsa.

okitox

Üye
Vay Vay sonunda nokia bizi de gördü haa

orjinal belle ilk c6-01 e gelse ne güzel olur ya o kadar bekledik böyle bi güzellik yapsın nokia yada yok yok çıksında bi an önce nasıl çıkarsa çıksın

cyber

Üye
Belle herkese aynı anda gelcek herhalde bu da onun hazırlığı