c6-01 pil sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bob_marley_232

bob_marley_232

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 pil sorunu
Arkadaşlar dün c6-01 aldım.Telefonun şarjını doldurdum toplasanız 20 dk wifi , 20 dk angry birds , 30 dk konusma ,20 mesaj attım şarjı 6 saat sonra tek çizgi kaldı.
Bu c6-01 için normal midir ?

Şarjın uzun gitmesi için tasarruf modundan başka bir tavsiyeniz var mı ?

qsaw

qsaw

Üye
bul a gir ve ayarlardan ikisnide kapat

okitox

okitox

Üye
dün aldıysan daha pil kendine gelmemiştir. kendine gelip de 20 dk falan daha uzun gitmesi için 4-5 kez tam boşaltıp tam şarj etmen gerekiyor... :D

atakan25

atakan25

Üye
telefonu alıca 4-5 kere tam şarj edicen ve batarya zayıf demeden de takma şarja 3g yi de kapat gsm ye al ve ayrıca beklenenden daha çabuk düşmesinin sebebi %80 de 1 diş inmesi çoğu nokiada %60 ta falan bir diş iner

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
3g acik kalsin sehiricindeysen sarj yemez

qsaw

qsaw

Üye
haaa dün yazısını okumadım o zaman problem yok şarj ın alışması vardı bende ilk kulaklığı taktığımda kulaklık azıcık oynayınca ses gdiyordu ama şimdi istediğim gibi oynata biliyorm

realplayer2

realplayer2

Üye
bul istediğiniz kadar kadar kapalı olsun cihazı ilk açtığınızda hemen açık uygulamaları göster diyin saat felan açılıyo bul da açılıyo başlangıçta. öyle sanıyorum arka planda process olarak çalışıyo hiç kullanmadım bu güne kadar sadece pil yiyo

SilentOne

SilentOne

Üye
cominator flan olarıda kapat 30 gün sonra sıkıntın geçer

bob_marley_232

bob_marley_232

Üye
    Konu Sahibi
Tavsiyelerinizi dikkate alıcam teşekkür ederim.

----------Eklendi @ 11:40:00 ---------- Yazıldı @ 10:10:09 ----------

Peki bir sorum daha olacak.Ben 3 ev ekranınıda aktif olarak kullanıyorum.Ev ekranı sayısı şarjı çok etkiler mi ?

Burak

Üye
ilk kullanmaya başlamada 5 kez filan boşalıp dolması gerekiyor

sonra kendine gelicektir :oke:

swiss47

Üye
arkadaş eğer hattın vodafone ise vodafonedan da kaynaklanabilir. geçenlerde ben vodafonea geçtim ondan sonra telefon aynı gün içinde şarjı bitiyordu. sırf bu yüzden turkcelle geridöndüm denebilir. birde turkcell hatla dene bak farkedecek mi ?

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
kısmen de olsa etkiler bence widgetlerin sayısı önemli hemde internet bağlantısı kullanan widgetler varsa ekranda bence doğrudan etkiler..yani 1.5 gün giden şarj 1 gün gider..

SilentOne

SilentOne

Üye
zaten net baya goçertiyor

tuhera

Üye
Aynı sorun bende de var hocam sabah 7de şarjdan alıyorum gece 2 gibi bitiyor ortalama kullanımda .

realplayer2

realplayer2

Üye
widgetleri çevrimdışı modda kullanmakta önemli tabi

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
ilk günlerde bende de 4-5 saatte bitiyordu şimdi 4-5 saat oyun oynasam anca bitiyor
tavsiyem pili 2-3 defa zorla yani oyunla falan bitir bitince şarja tak sonra kendine gelir ;)

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
mantıklı

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
yarar kardşm

bob_marley_232

bob_marley_232

Üye
    Konu Sahibi
3 ev ekranınıda kullanıyorum ancak internet kullanan widget yok.çevrimdışı modda kullanıyorum.
Ev ekranı sayısını 2 ye düşürsem şarj artar mı yada ev ekranı sayısı sadece ram imi etkiler yoksa şarjıda etkiler mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...