c6-01 Oyunlar klasörüne girerken kasıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dostnametr

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 Oyunlar klasörüne girerken kasıyor.
Arkadaşlar c6-01 daha yeni aldım herşeyinden memnunum ancak oyunlar klasörüne girerken 15-20 sn bekliyorum ve bu canımı sıkıyor.
Sorun benden kaynaklı mı ? yoksa herkeste var mı ? Nasıl çözebilirim ?

Emil_Ceferli

Üye
klasorde angry birds seasons varmi? :) yok diyemezsin ;)

Dostnametr

Üye
    Konu Sahibi
Tüm angry birdsler var.onlar yüzünden mi ?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Çok fazla oyun varsa birkaç klasörde toplayın. Sorun ortadan kalkar.

metyuu

metyuu

Üye
annada iken benim C7 de öyleydi belle yükledim şimdi2-3 saniyede giriyor belle gelince düzelir kardeşim. şimdilik idare et

Dostnametr

Üye
    Konu Sahibi
Çok fazla oyun varsa birkaç klasörde toplayın. Sorun ortadan kalkar.

Hocam 18 tane oyun vardı kasıyordu.Sildim 9 a düşürdüm şuanda 15-20 sn olan süre 7-8 sn ye düştü.Ancak hala sorun devam ediyor.
Klasörlemeyi deneyeceğim sildiğim oyunları yükleyip

u_cosar

u_cosar

Üye
evet oyunları bir kaç klasörde toplarsan sorun ortadan kalkar

distakjo

distakjo

Üye
N8 de de aynı sorun var. Formattan önce 40 a yakın oyun vardı ve 20 sn bekliyordum. Şuan 16 tane oyunla 6-8 sn arası bekliyorum.

Emil_Ceferli

Üye
kardesim hepsi hikaye. sen beni dinle. digerlerine ait diyil. angry birds seasons oyunu var ya. oyunlar klasorunde bi klasor yarat. ismini mesela seasons koy. ve o oyunu onun icine at. bi tek o klasorde takilicak. nedense bu oyun boyle yapiyor. oyunlar klasorunu etkilemez dedigim gibi yaparsan. ve bunu da unutma. o oyunu menu, ana ekrana da atarsan takilir! umarim isine yarar. yuzde yuz cozum. konu locked!

distakjo

distakjo

Üye
kardesim hepsi hikaye. sen beni dinle. digerlerine ait diyil. angry birds seasons oyunu var ya. oyunlar klasorunde bi klasor yarat. ismini mesela seasons koy. ve o oyunu onun icine at. bi tek o klasorde takilicak. nedense bu oyun boyle yapiyor. oyunlar klasorunu etkilemez dedigim gibi yaparsan. ve bunu da unutma. o oyunu menu, ana ekrana da atarsan takilir! umarim isine yarar. yuzde yuz cozum. konu locked!

n8 de işe yaramadı.

Emil_Ceferli

Üye
o zaman baska bi oyunun daha var takilmaya neden olan. angry birds seasons ispat olunmus :) ben teker teker denemistim. onu cikardimmi oldu. sen de boyle yap guzel kardesim. mesela yuzde 50 sini baska klasore at. duzelirse o yuzde 50 nin de yarisini cikar. boylece bulucaksin sorunun hangisinde oldugunu :)

distakjo

distakjo

Üye
o zaman baska bi oyunun daha var takilmaya neden olan. angry birds seasons ispat olunmus :) ben teker teker denemistim. onu cikardimmi oldu. sen de boyle yap guzel kardesim. mesela yuzde 50 sini baska klasore at. duzelirse o yuzde 50 nin de yarisini cikar. boylece bulucaksin sorunun hangisinde oldugunu :)

teşekkür ederim kardeşim. Shell kullanıyorum zaten benim için ömemli değil ama arkadaşa yardımcı olmak için denedim. Olmayınca haber veriyim dedim. Selametle.

Emil_Ceferli

Üye
hakan_710

hakan_710

Üye
eğer tlefon ilk açıldığında girerken kasılıyosa normal yoksa arkadaşların dediği gibi oyunları bikaç klasöre bölmeyi deneyebilirsin..

okitox

okitox

Üye
klasördeki kasma angry birdsten kaynaklanıyor kesinlikle. Özellikle seasons çok takılmaya neden oluyor.

Dostnametr

Üye
    Konu Sahibi
Angry birdsleri ayrı klasöre aldım kasma 2-3 sn ye düştü.Angry birdslerin bulunduğu klasöre girerken ise hiç kasma yok :)

Emil_Ceferli

Üye
tamamdir ishe yaradi o zaman.

eldorado19

Üye
aynı sorunu bende yaşadım.Sorun herkesin dediği gibi angry birds seasons.oyunu tamamen kaldırdım.oyunun ilk versiyonunu yükledim daha sonra oyunun içinden güncelleme yaptım.en son haline yükseldi.ayrı bir klasöre gerek kalmadan kasmadan hepsi bir arada duruyor sorun yok...

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
o allah'ın emri :):)

cyber

cyber

Üye
bence klasörü biraz dağıt

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt