Çok fazla oyun varsa birkaç klasörde toplayın. Sorun ortadan kalkar.
kardesim hepsi hikaye. sen beni dinle. digerlerine ait diyil. angry birds seasons oyunu var ya. oyunlar klasorunde bi klasor yarat. ismini mesela seasons koy. ve o oyunu onun icine at. bi tek o klasorde takilicak. nedense bu oyun boyle yapiyor. oyunlar klasorunu etkilemez dedigim gibi yaparsan. ve bunu da unutma. o oyunu menu, ana ekrana da atarsan takilir! umarim isine yarar. yuzde yuz cozum. konu locked!
ben teker teker denemistim. onu cikardimmi oldu. sen de boyle yap guzel kardesim. mesela yuzde 50 sini baska klasore at. duzelirse o yuzde 50 nin de yarisini cikar. boylece bulucaksin sorunun hangisinde oldugunu 
o zaman baska bi oyunun daha var takilmaya neden olan. angry birds seasons ispat olunmusben teker teker denemistim. onu cikardimmi oldu. sen de boyle yap guzel kardesim. mesela yuzde 50 sini baska klasore at. duzelirse o yuzde 50 nin de yarisini cikar. boylece bulucaksin sorunun hangisinde oldugunu
![]()
teşekkür ederim kardeşim. Shell kullanıyorum zaten benim için ömemli değil ama arkadaşa yardımcı olmak için denedim. Olmayınca haber veriyim dedim. Selametle.