c6-01 oviden hiçbirşey yüklenmiyor :@

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mustyaky

mustyaky

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 oviden hiçbirşey yüklenmiyor :@
beyler başlıkta belirttiğim gibi ovi ye telefondan girdiğimde , hiç birşey yükleyemiyorum yüklemeye hazırlanıyor yazısı biraz doluyor sonra yüklenemiyor diye hata veriyor. dili ingilizcede yükleme yapıyorum yine aynı. telefona flashda attım hard ve soft formatta attım, rompatcher de yüklü ama yok ne yüklersem yükleyim yüklenemiyor diyor başka bişey demiyor. beyler nolur yardım edin çok sıkıcı bi durum.
yardım edenlere şimdiden teşekkürler ama lütfen format at flashla gibi fikirler vermeyin hepsini denedim başka bi yol bilen varsa söylesin.

cyber

cyber

Üye
aynısı bende de var hepsini denedim çözüm bulamadım

İncİnat

İncİnat

Üye
flash tek çözüm

cyber

cyber

Üye
flash attım yine olmadı

JustADreamer

JustADreamer

Üye
flashla alakası yok , herkesin ağzına plesenk olmuş flash at flash at . Hafıza kartınla ilgili sorun . Garanti olsun diye hard format at , peşine hafıza kartıni biçimlendir :)

cyber

cyber

Üye
onuda yaptım

JustADreamer

JustADreamer

Üye
hangisini yaptın ? Dediklerimi yaptıysan olması lazım .

salihk

salihk

Emekli Yönetici
tek çözüm telefonunuz güncel deyil güncelleyin. uygulamalar / cihaz güncellemeleri ile telefonunuzu Wifi aracılı ile günceleyin sorunlarınnız ortan kalkmıs olur

mustyaky

mustyaky

Üye
    Konu Sahibi
saol ama telefonum güncel yazılım güncellemelerine hergün en az 5 defa giriyorum zaten :oke:

jatvalca

jatvalca

Üye
arkadaşım yapacak tek bir şeyin var oda telefonu servise vermek.
bende c6 ma hard format attım.Tabi doğak olarak ovi mağaza ve yükleme sorunu baş gösterdi.
Denemediğim yapmadığım internette gezmediğim forum kalmadı.Hatta yazılımı bile güncelleyip anna 25.007 yaptım ama sonuç nafile.Çünkü hard format atıldığı zaman cihazdaki dahi bileşenlerde siliniyormuş
malesefki bunuda biz kendi evimizdeki pclerde yapamıyoruz.Servise vermekten başkada çaremiz yok bende öyle yaptım servise verdim tam 10 gün sonra cihaz sorunsuz bir şekilde uıygulama ve oyun yükleme sorunu çözülmüş halde geri geldi.Bence servise ver arkadaşım hem garanti hemde sağlam güncelleme olur.

Castiel91

Üye
serviste napıyolar sanıyosunuz dostlarım.. Yapıcağın iş sağşam bi qt bulup sırasıyla önce qt sonra components sonra webkit kurmak.. Servisin canı cehenneme.. Veriyon 40 yıl vermiyolar telefonu.. En olmadı scandinavia sürümüne downgradele telefonu. Hafıza kartını mass memoryi alayını biçimlendir soft format ve hard format at. Sonra naviden euro 1 (türkçe) indir onu flashla. Sonra ovi suitten güncelle son sürüme kadar.. Basit.. Bir saatini alır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...