salih_amel
Üye
c6-01 onarılamadı
arkadaşlar iyi günler, bu sene şubat ayında nokia c6-01 imde ekranda çizgi hizalı bir bölüm dokunmatik duyarlılığını kaybetti. yani her şey çalışıyor fakat o kısım ip gibi dizilmiş soldan sağa hiçbir şekilde kör nokta gibi görmüyordu.
neyse tuzlaya gittiğimde orada arkadaşımla yetkili servise gönderdim telefonu. gel vakit git vakit, adamlar su teması bulmuşlar bu yüzden ekran için 100 tl istediler. olur dedim yolladım. hatta menü ve ses tuşları da zor basıyordu yenilettim. ona da 60 tl istediler olur dedim verdim.
beklerken beklerken telefonumun onarılamadığı bilgisi ulaştı bana.
makbuzunuzla gelin ve alın diyorlar iyi mi?
şimdi aklımda 3 plan var.
1. ankarada teknik servise vermek.
2. özel servislere götürmek. (neresi yapar onu da bilmiyorum)
3. tüketici haklarına gitmek. (saçma ama bir dostum bu şekilde parasını geri almıştı.)
peki sizce ne yapabilirim?
(bu arada siz demeden söyleyeyim garantide 30 iş günü süresini aşmadan bir iki kez alıp yeniden tamire vermiştik parayı bulana kadar.)
neyse tuzlaya gittiğimde orada arkadaşımla yetkili servise gönderdim telefonu. gel vakit git vakit, adamlar su teması bulmuşlar bu yüzden ekran için 100 tl istediler. olur dedim yolladım. hatta menü ve ses tuşları da zor basıyordu yenilettim. ona da 60 tl istediler olur dedim verdim.
beklerken beklerken telefonumun onarılamadığı bilgisi ulaştı bana.
makbuzunuzla gelin ve alın diyorlar iyi mi?
şimdi aklımda 3 plan var.
1. ankarada teknik servise vermek.
2. özel servislere götürmek. (neresi yapar onu da bilmiyorum)
3. tüketici haklarına gitmek. (saçma ama bir dostum bu şekilde parasını geri almıştı.)
peki sizce ne yapabilirim?
(bu arada siz demeden söyleyeyim garantide 30 iş günü süresini aşmadan bir iki kez alıp yeniden tamire vermiştik parayı bulana kadar.)