C6-01 Nokia Belle Anlık Widget,Kısayol sıfırlanması..daire şeklinde yeniden yüklenmesi..??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 Nokia Belle Anlık Widget,Kısayol sıfırlanması..daire şeklinde yeniden yüklenmesi..??
Bu konuyu anna varken açmıştım..şimdi belle ile bir kere daha yaşadım..internet radio dinlerken oldu.telefon reset atmadı ama ekranlardaki wigdetler sıfırlandı. ''cold reset'' diye tabir edilen olay yani.. ekranlar arası geçiş yaparken wigdetler kısayollar tekrar yüklendi yuvarlak daire şeklinde..sinir bozucu bir durum..neden daha fazla ram koymamışlar ki şu telefona :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
yokmu yardım edecek ya da fikrini söyleyecek biri

okitox

okitox

Üye
kardeş opera bazen zorlayınca telefona anlık restart atıyor. ben de tesadüfen farkettim. o şekilde olduğu zaman da widgetler haliyle başa dönüyor. res atıyor dediğim de ekran bi an için kapanıp açılıyor. o kadar...

u_cosar

u_cosar

Üye
ilk defa böyle bir sorun senden duydum bence sorunlu deidğin programları kaldır tekrar kur

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
fazla sıkıntı yapmıyorum da sebebi nedir diye merak ettim başına gelen varmı vs. yüksek ihtimal opera mobile dan zaten fazla ram yiyor :)

SilentOne

SilentOne

Üye
telefonu fabrika ayarlarını geri al

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
fabrika ayarlık bir durum yok kardeşim normal telefon hafızasından resim seçince yapıyor.tekrar biçimlendirince sorun olmuyor..herhalde operadan dolayı.zaten belle gelecek yakında hiç formatla uğraşamam :)

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
ram kendini temizliyor olabilir,zorlanınca..

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
bir ihtimal :)

babiliyi1

Üye
Yahu kardeşler biri bana şu widget diye bahsedilen olay nedir, ç.dışı olunca ne olur çevrim için olunca ne olur açıklayabilirmi ? :)

realplayer2

realplayer2

Üye
widget ekrandaki saat bildirimler kisayollar gibi kolay ulasabilecegimiz uygulamalar. eger widgeler cevrimici secili ise ornegin ekranda sosyal widgeti varken telefon surekli internete bagli kalmak ister cunku facebook ve twitter surekli durum guncellemesi alir. eger bi internet paketin felan yoksa yada sarj uzun gitsin diyosan widgetler cevrimdisi olsun

TeAmo42

TeAmo42

Üye
opera zaten çok kasan bir program.

babiliyi1

Üye
widget ekrandaki saat bildirimler kisayollar gibi kolay ulasabilecegimiz uygulamalar. eger widgeler cevrimici secili ise ornegin ekranda sosyal widgeti varken telefon surekli internete bagli kalmak ister cunku facebook ve twitter surekli durum guncellemesi alir. eger bi internet paketin felan yoksa yada sarj uzun gitsin diyosan widgetler cevrimdisi olsun

Eyvallah hocam teşekkürler.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
​güncel :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
valla ben hiç yaşamadım böyle bi durum ramden de olabilir ama bende sürekli 270 ve üstü ram boşta :hmmm

SilentOne

SilentOne

Üye
cfw kullanın beyler bnim ram oranı 130dan aşığı inmiyr

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
belco2nin cfwsi var ama bende 120lerde dolaşıyor hep..hiç kapamıyorum telefonu birde onu da ekleyeyim..

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ben de epeydir kapatmıyordum geçen gece şarja takarken kapattım sabaha kadar iyi geldi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt