Hocam T20 kullanırsanız. Androidden direk soğursunuz. Onun yerine ideos x5 mi ne vardı o da ucuz ama T20 den iyi bir telefon galiba. Android forumunda öyle dolanıyordu![]()
telefonumu sırf denemek ıcın sahıbındene ılan verdım ve ınanın okadar cok takas geldıkı wave2 ler huwailer t20 ler adamlar memnun olsa benım telı ısterlermıydı
T20 ile Ideos X5 karşılaştırılamaz bile.Ideos X5 hem C6-01'den hemde iPhone 3GS'den donanım+yazılım olarak daha iyidir.
ideos x5 tercih edilebilir şu durumda
ama bence C6-01 + Symbian Ideosx5+Android den daha kaliteli ve optimizedir
sırf android uygulamalarıyla işe yarar hale gelen bir telefon ideosx5 aynı uygulamalar Symbian için de yazılmış olsaydı farkederdiniz ne demek istediğimi![]()
Android arayüzünü eline alıp detaylıca inceledinmi?
Ki ben Symbianı çoook inceledim hem C6-01'dekini hemde belleyi.
) bu arada istediğim anda oyuna ara verip (kapatıp açmaktan bahsetmiyorum yani) mesajlaşıp netten sms paketi araştırıp oyunuma devam ettim bu arada halen diğer arkadaşıma dosya göndermeye devam ediyordu 
) ara yüzü bile yok direk menü 
nasıl 3g ile arkadaşına kullandırdın ?evet android i de kullandım arkadaşımın telefonunda şunu söyleyeyim Symbian ın multitasking i olmadıkça hiçbir telefona akıllı telefon demem/diyemem
sadece o anki işimi yaptığım bir telefona akıllı telefon demek içimden gelmez
biryerde herşey de arayüz değil kaldı ki şuan Anna yüklü C6-01 kullanıyorum ve işimi çok iyi görüyor Belle ile opsiyonlar artacak yetmezse SPB Shell yüklerimama daha dün akşam yaptığım olayı Android yapamıyor
arkadaşıma bluetooth ile dosya atarken diğer arkadaşıma wifi ile kendi 3g bağlantımdan internette gezinmesini sağlıyordum o arada da Asphalt 6 da carier yapıyordum) bu arada istediğim anda oyuna ara verip (kapatıp açmaktan bahsetmiyorum yani) mesajlaşıp netten sms paketi araştırıp oyunuma devam ettim bu arada halen diğer arkadaşıma dosya göndermeye devam ediyordu
Ayrıca herşey arayüz olsaydı iphone hiç satmazdı) ara yüzü bile yok direk menü
![]()
nasıl 3g ile arkadaşına kullandırdın ?
hala linkini bulamadımabooow qsaw ın joiku dan haberi yok neyse öğrenmiş oldun![]()

hala linkini bulamadım![]()
:aynen kardeşgalaxy s 2 verirseler degis xd