c6-01 mi t20 mi (takas)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
T20 ile android'in bütün nimetlerinden faydalanamazsın. :oke:
C6 01 ile devam et ya da daha iyi bi android al. Mesela Galaxy S. :oke:

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~

PriZm

PriZm

Üye
c6-01 ile takas edilecek en düşük telefon ideos x5 tir.t20 ile değişirsen büyük bir kazık yersin.

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL ve Amaru Shady
"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Hocam T20 kullanırsanız. Androidden direk soğursunuz. Onun yerine ideos x5 mi ne vardı o da ucuz ama T20 den iyi bir telefon galiba. Android forumunda öyle dolanıyordu :)

T20 ile Ideos X5 karşılaştırılamaz bile.Ideos X5 hem C6-01'den hemde iPhone 3GS'den donanım+yazılım olarak daha iyidir.

SilentOne

SilentOne

Üye
t20 ile takas yapma kardeşim ya kazık yersin direk sony ericson neo ile takas et derim

qsaw

qsaw

Üye
telefonumu sırf denemek ıcın sahıbındene ılan verdım ve ınanın okadar cok takas geldıkı wave2 ler huwailer t20 ler adamlar memnun olsa benım telı ısterlermıydı

aynen memnun olsalar istemezler

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

T20 ile Ideos X5 karşılaştırılamaz bile.Ideos X5 hem C6-01'den hemde iPhone 3GS'den donanım+yazılım olarak daha iyidir.

ideos x5 tercih edilebilir şu durumda
ama bence C6-01 + Symbian Ideosx5+Android den daha kaliteli ve optimizedir
sırf android uygulamalarıyla işe yarar hale gelen bir telefon ideosx5 aynı uygulamalar Symbian için de yazılmış olsaydı farkederdiniz ne demek istediğimi ;)

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
ideos x5 tercih edilebilir şu durumda
ama bence C6-01 + Symbian Ideosx5+Android den daha kaliteli ve optimizedir
sırf android uygulamalarıyla işe yarar hale gelen bir telefon ideosx5 aynı uygulamalar Symbian için de yazılmış olsaydı farkederdiniz ne demek istediğimi ;)

Android arayüzünü eline alıp detaylıca inceledinmi?
Ki ben Symbianı çoook inceledim hem C6-01'dekini hemde belleyi.

Quaresma53

Quaresma53

Üye
c6-01 tabiki daha güzeldir bi kere nokia ama t20 de öyle kötü bi makine değil hem tasarım olarak hemde sistem olarak iyi bir cihaz arkadaşlar çok kötülemiş ama bende olsam c6-01 değişmezdm şirin bir telefon sendeki...

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

Android arayüzünü eline alıp detaylıca inceledinmi?
Ki ben Symbianı çoook inceledim hem C6-01'dekini hemde belleyi.

evet android i de kullandım arkadaşımın telefonunda şunu söyleyeyim Symbian ın multitasking i olmadıkça hiçbir telefona akıllı telefon demem/diyemem
sadece o anki işimi yaptığım bir telefona akıllı telefon demek içimden gelmez
biryerde herşey de arayüz değil kaldı ki şuan Anna yüklü C6-01 kullanıyorum ve işimi çok iyi görüyor Belle ile opsiyonlar artacak yetmezse SPB Shell yüklerim ;) ama daha dün akşam yaptığım olayı Android yapamıyor
arkadaşıma bluetooth ile dosya atarken diğer arkadaşıma wifi ile kendi 3g bağlantımdan internette gezinmesini sağlıyordum o arada da Asphalt 6 da carier yapıyordum :)) bu arada istediğim anda oyuna ara verip (kapatıp açmaktan bahsetmiyorum yani) mesajlaşıp netten sms paketi araştırıp oyunuma devam ettim bu arada halen diğer arkadaşıma dosya göndermeye devam ediyordu :)
Ayrıca herşey arayüz olsaydı iphone hiç satmazdı :)) ara yüzü bile yok direk menü :D

• Beğen
Tepkiler: qsaw
qsaw

qsaw

Üye
evet android i de kullandım arkadaşımın telefonunda şunu söyleyeyim Symbian ın multitasking i olmadıkça hiçbir telefona akıllı telefon demem/diyemem
sadece o anki işimi yaptığım bir telefona akıllı telefon demek içimden gelmez
biryerde herşey de arayüz değil kaldı ki şuan Anna yüklü C6-01 kullanıyorum ve işimi çok iyi görüyor Belle ile opsiyonlar artacak yetmezse SPB Shell yüklerim ;) ama daha dün akşam yaptığım olayı Android yapamıyor
arkadaşıma bluetooth ile dosya atarken diğer arkadaşıma wifi ile kendi 3g bağlantımdan internette gezinmesini sağlıyordum o arada da Asphalt 6 da carier yapıyordum :)) bu arada istediğim anda oyuna ara verip (kapatıp açmaktan bahsetmiyorum yani) mesajlaşıp netten sms paketi araştırıp oyunuma devam ettim bu arada halen diğer arkadaşıma dosya göndermeye devam ediyordu :)
Ayrıca herşey arayüz olsaydı iphone hiç satmazdı :)) ara yüzü bile yok direk menü :D
nasıl 3g ile arkadaşına kullandırdın ?

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
evet prime ın da dediği gibi jukio spot ile çok rahat ve pratik bir şekilde bağlandı arkadaşım ve 802.11 n desteği olmayan bir modemden çok daha hızlı bağlandı ;)

ugurlu_

ugurlu_

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar cok teşekkür ederim takas falan etmedim şimdilik mutluyum telefonumla yorumlarınız için tekrar teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL

altannemre

Üye
ben iphone 4 le kıyaslıyorum c6 01 i abi benim cihaz çok ciddiyim anna yüklü ve sinema indirirken iphone dan ven 8 den daha hızlı indiriyo bence C6 01 i hafife almayın bi format atın tel hızlansın kendine gelsin

aleranol

aleranol

Üye
abooow qsaw ın joiku dan haberi yok neyse öğrenmiş oldun :D

laz_kopat_ts

laz_kopat_ts

Üye
galaxy s 2 verirseler degis xd

altannemre

Üye
joikuspot light wifi yaz çıkar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt