Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
c6-01 mi t20 mi (takas)
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ugurlu_
Üye
Konu Sahibi
c6-01 mi t20 mi (takas)
arkadaslar benim telefonum c6-01. sizce turkcell t20 ile takas edeyim mi. belle yi beklemekten sıkıldım android denemek istiyorum. yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler
hakan_710
Üye
eğer nokia kalitesini sadece android için saf dışı bırakıyosan çok büyük yanlış yapıyosun. tabi ki yine de tercih meselesi ama geleceği sağlam olmasa da geçmişi sağlam bi platformu seçmeni öneririm. şahsen ben bir symbian hayranıyım tabi bu bnm düşüncem.
Silinen Üye 737108
Kapalı Hesap
Değmez ya t20 için gene de sen bilirsin
Lenneth
Üye
C6-01 , T20 den cok ustun bir telefon.
afsinbeyyy
Üye
c6-01 kalite sağlamlık yönünden daha güzel bir telefon kalite ve SAĞLAMLIK herşeyden önce GELIR
Amaru Shady
Üye
illa android'e geçmek istiyorsan daha iyi bi telefon al. T20 zayıf kalır c6 01'e göre
Androidi çok merak ediyorsan en azından xperia neo v'ye bak.
man20
Üye
sen şakamı yapıyorsun evladım sırf android için T20 mi alınır. T20 ile c6-01 i karşılaştırman hata. c6-01 çok daha iyi bi telefon T20 den. Ha illa android alcam diyorsan samsung yada sony ericson lara filan bak.
Dampierre
Üye
arkadaşımda t20 var, angry birds bile kasıyor yok artık dedim
cyber
Üye
Bence c6–01 de kalmalısın
erhan143
Üye
bencede c6-01
kerem_16
Üye
c6-01 akar takas etmeye telif hakkı bile yok
tuzluca76
Üye
Hocam T20 kullanırsanız. Androidden direk soğursunuz. Onun yerine ideos x5 mi ne vardı o da ucuz ama T20 den iyi bir telefon galiba. Android forumunda öyle dolanıyordu
iihhssaann11
Üye
Bende c6-01 var biri gelse dese takas edelim diye etmem
T20 TFT ekran c6-01 Amoled ekran.Bu bile aradaki farkı gösteriyor.
S.E.C.R.E.T
Üye
C6-01 T20 ' ye değmez sakın ola ki değişme valla çok büyük hata olur .
DxTR90
Üye
kardes c6-01 t20 den uc gomlek ustun bi telefon cok daha kaliteli..androide gecmek istyorsan kesinlikle sony ericsson xpreia neo al samsung da tutmaz bence c6 nin kalitesini..
qsaw
Üye
t20 nin ekranı ve camı çok dandik
keys1903
Üye
telefonumu sırf denemek ıcın sahıbındene ılan verdım ve ınanın okadar cok takas geldıkı wave2 ler huwailer t20 ler adamlar memnun olsa benım telı ısterlermıydı