C6-01 mi İdeos x5 mi ?

o c6-01 diyen arkadaşlara soruyorum flash 10.3 desteği var mı acaba c6 nızda. facebookta okey oynanıyomu? android gibi her bilgisayar programının tel versiyonu var mı? karar senın.

umut681

Üye
o
o c6-01 diyen arkadaşlara soruyorum flash 10.3 desteği var mı acaba c6 nızda. facebookta okey oynanıyomu? android gibi her bilgisayar programının tel versiyonu var mı? karar senın.

arkadaşım saydığın o özelliklerin hepsi 600 liralık hangi android te var ???

nonamex

Üye
Cin can con diye alay etmeyin ya telefon guzele benziyor

pRime.

Üye
flash lite 4 ile flash 10 içeriğinin çoğu açılıyor zaten hem söyle bakalım huaweinin işlemcisi flash 10.3'ü sorunsuz kaldırır mı? gs2'de bile bunu anca başarabilmişken... uygulamaların uyumsuzluk sorunu var mı yok mu? söyle bakalım. karar senin

Bende flash 10.3 yüklü gayette iyi kaldırıyor bi sorun çıkarmadı kasma fln yapmadı her siteden video izleyebiliyorum oyunda oynanıyor hiç sorunsuz.

----------Eklendi @ 21:12:45 ---------- Yazıldı @ 21:08:47 ----------

Nerden biliyosun dandik bir mercek kullandığını madem bilmiyosun neden kötülüyosun çok saçma yaa

10.3 ü rahatça kaldırıyor facede okey oynuyorum-facedeki her videoyu izliyorum-DH deki videolarıda izliyorum tık yok..

hangi uygulamada sorun yaşamışlar ki huawei de piyasadaki bütün android oyunları ve uygulamaları kaldırıyor HD olanlarında neredeyse tamamını çok ufak bi root işlemiyle oynuyosun..zaman geçtikçe ağır oyunlar çıkarsada işlemci hızı overclock la 1.5 ghz e kadar çıkarılabiliyor bu telefonda uygulama konusunda hiçbir sıkıntı yaşanmıyor.. hangi uygulamada uyumsuzluk yaşadınız söyleyin deneyeyim...

pRime.

Üye

Kullanıyor musun?

+1

34ZLM97

Üye
ben bir C6-01 kullanıcısı olarak şiddetle öneririm sorunun cevabı tabiki de C6-01

İdeos x5'ten sikayetleri okudum az önce, alan kullanıcıların yarısı sikayet etmişler sanırım markaya ısınamadılar..

34ZLM97

Üye
ben o markayı ilk kez duydum ama c6-01 den çok memnunum

İdeos x5'ten sikayetleri okudum az önce, alan kullanıcıların yarısı sikayet etmişler sanırım markaya ısınamadılar..

evet marka yeni olduğu için en ufak bişeyde bazıları paniğe kapılıyor mesela birisi ş-i yazmayı bulamamıştı bu telefonda yokmu ne biçim telefon bu falan diyorlardı..