c6-01 kullnım soruları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

1983erdem

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 kullnım soruları
Arkadaşlar c6-01 ile ilgili bir kaç sorum olacaktı,

1-Bu telefonda açılıştaki başlama tonu kapatılamıyormu?
2-Telefonu PC ye bağlayarak klasörler halinde resimler attım. Dosya yöneticisinden klasörü bulup resimleri buluyorum ama açtığım zaman resimleri tek tek açıyor. Yani birini açtığım zaman aynı klasördeki diğer resimlere kaydırarak geçemiyorum. Örneğin ben yaz tatilinde çekildiğim fotoğrafları tatil diye bir klasörde topladım sadece bu resimleri arkadaşıma göstermek istiyorum resimleri açtığımda ekrandan kaydırarak resimlere bakamıyorum.Menüden fotoğraflara girdiğim zamanda bütün resimleri aynı yerde gösteriyor. Klasörlemiş olduğum resimleri tek başına toplu olarak bakabilme özelliği yokmu. Veya bunu yapabilen bir program önerirmisiniz?
3-16gb lık kart almayı düşünüyorum. Forumda bazı arkadaşlar ısrarla class 6 önermişler. class 4 yeterli olmuyormu bu telefon için.
4-Bir de yeni kart aldığım zaman içindekileri komple kopyalayıp yeni karta yapıştırsam telefonla birlikte gelen sınırsız ovi maps, oyunlar ve sonradan yüklediklerimi aynen kullanabilirmiyim?

Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ediyorum arkadaşlar.

1983erdem

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yokmu hiç bunları bilen :hmmm

Kingmortall

Kingmortall

Üye
Bu telefonda açılıştaki başlama tonu kapatılamıyormu?

kapatılmaz kardeşim o hep öter

Telefonu PC ye bağlayarak klasörler halinde resimler attım. Dosya yöneticisinden klasörü bulup resimleri buluyorum ama açtığım zaman resimleri tek tek açıyor. Yani birini açtığım zaman aynı klasördeki diğer resimlere kaydırarak geçemiyorum. Örneğin ben yaz tatilinde çekildiğim fotoğrafları tatil diye bir klasörde topladım sadece bu resimleri arkadaşıma göstermek istiyorum resimleri açtığımda ekrandan kaydırarak resimlere bakamıyorum.Menüden fotoğraflara girdiğim zamanda bütün resimleri aynı yerde gösteriyor. Klasörlemiş olduğum resimleri tek başına toplu olarak bakabilme özelliği yokmu. Veya bunu yapabilen bir program önerirmisiniz?

menü de fotograflar diye bi uygulama var orda resimlerin hepsi çıkıyor oradan hepsine bakabilirsin

16gb lık kart almayı düşünüyorum. Forumda bazı arkadaşlar ısrarla class 6 önermişler. class 4 yeterli olmuyormu bu telefon için.

class 10 al class 4 yetersiz olabilir yazma hızı

-Bir de yeni kart aldığım zaman içindekileri komple kopyalayıp yeni karta yapıştırsam telefonla birlikte gelen sınırsız ovi maps, oyunlar ve sonradan yüklediklerimi aynen kullanabilirmiyim?

hafıza kartı ayrı ovi falan rahat kullanırsın sonradan yüklediklerinde açılır sorun yaşamassın :oke:

JustADreamer

JustADreamer

Üye
Class 10 da diretiyorum ben . Kendisi en hızlısıdır .

1983erdem

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler arkadaşlar cevaplarınız için sağolun

ecel54

ecel54

Üye
photobook programı ile klasör klasör fotoğraflarına bakabilirsin

hsn6262

hsn6262

Üye
Bu telefonda açılıştaki başlama tonu kapatılamıyormu?

kapatılmaz kardeşim o hep öter

sende yanlış biliyorsun açılış sesini ve görüntüsünü değiştiren program mevcut. google'dan arat
[h=2]
StAls v4.38 diye çıkar.
[/h]
ama yüklü olması lazım.[h=2][/h][h=2][/h]

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
açılış sesini programlarla değiştirirsin ama kapatmak için tercihler bölümünden uyarılar kısmı kapalı ayarlarsan hem açılış sesi hem kamera çekim sesi ve ayrıca uyarı seslerini kapatırsin

SilentOne

SilentOne

Üye
hafıza kartında class10 u alacak gücün varsa al bn 16 gb class 8 kullanıyom 10 da bay a pahalı geldi

__xXx__

__xXx__

Üye
en son class 10 32 lık kart 548 liraydı bende 8 gblık var internetten 127 liraya almıştım kargo dahil telefonu sesiz modunda açarsan ötmez bu arada bayiilerin dediğine göre class 6 aşşagısı hd video kaydı yaparken sıkıntı çıkarıyor diye duydum

fethisagol

fethisagol

Üye
Hafiza Kartı olarak bunları kullanmanı önerinim
baya ucuz pahali değil

DxTR90

DxTR90

Üye
2-Telefonu PC ye bağlayarak klasörler halinde resimler attım. Dosya yöneticisinden klasörü bulup resimleri buluyorum ama açtığım zaman resimleri tek tek açıyor. Yani birini açtığım zaman aynı klasördeki diğer resimlere kaydırarak geçemiyorum. Örneğin ben yaz tatilinde çekildiğim fotoğrafları tatil diye bir klasörde topladım sadece bu resimleri arkadaşıma göstermek istiyorum resimleri açtığımda ekrandan kaydırarak resimlere bakamıyorum.Menüden fotoğraflara girdiğim zamanda bütün resimleri aynı yerde gösteriyor. Klasörlemiş olduğum resimleri tek başına toplu olarak bakabilme özelliği yokmu. Veya bunu yapabilen bir program önerirmisiniz?

Arkadaş programa gerek yok fotograflar-->seçeneklere girip buradan albüm oluşturarak ayrı ayrı bakabilirsin fotograflarına:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt