c6-01 kulaklık jakı telefonun içinde kaldı[yardım]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rapstar_bg

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 kulaklık jakı telefonun içinde kaldı[yardım]
merhaba arkadaslar ben bugün telefonun orjinal kulaklıını telefona taktım birazz şarkı dinledikten sonra çıkardım ve jak telefonun içinde kaldı (en uç kısmı) şimdi çıkaramıyorum garantiye göndersem hallederler mi yoksa kullanıcı hatası deyip geri mi gönderirler neler yapmam gerekiyor bilgilendirirmisiniz beni?

(aşırı fazla bastırma veya aşırı hızlı çekmeyapmadım herzamanki gibi yavasca takıp çıkardım ama sonuc anlattığım gibi)

azrock

azrock

Üye
Resim koyabilir misin?:hmmm

rapstar_bg

Üye
    Konu Sahibi
dışarıdan bakınca görünmüyor bayağı ileride kalan parça o yüzden resim koyamayacağım malesef :S

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
dışarıdan bakınca görünmüyor bayağı ileride kalan parça o yüzden resim koyamayacağım malesef :S

telefonun içinı açıp arkasından ittirerek cikartman lazım. Yoksa dışardan çıkartamazsın.

MaxipmaN

Üye
ver servise sökme garanti gider

rapstar_bg

Üye
    Konu Sahibi
dün servise gönderdim bugün ellerine ulaşmış ve işleme başlamışlar garanti kapsamında yapılıyor arkadaşlar bilginize

farukbekl

farukbekl

Üye
anasini bellemeseler bari. telin..:):)

mikail_6

Üye
:) servis konusunda Nokia'nın tek kötü yanı taşeron çalışması. Malesef servis çalışanlarını, yeterliliklerini ve yetkilerini yeteri kadar denetleyemiyor. Genelde de yaşanan problemler zaten servise - özellikle alt seviye bir servise - gidip işlem yapıldıktan sonra farklı bir özelliğin çalışmaması; genelde ya dokunmatik ekran ya da kulaklık girişi veyahut ahize konnektörlerini bağlamayı unuturlar, telefon sorunlu döner. Aslında basit bir sıkıntı, donanımda problem yok fakat basitçe fişini takmamışlardır. Yahut normalde kasa ve anakartın montajında kullanılan vidaların kullan-at cinsi olmasına karşılık parçadan tasarruf için aynı vidaları kullanırlar, vidalardaki renk kapsülleri gittiğinden bir sonraki muhtemel servis girişinde "yetkisiz müdehale" derler. Nokia'nın şu anda düşüşte olmasının yegane iki sebebi var kanımca: Birincisi bahsettiğim servis sıkıntısı; ikincisi de yazılım tercihlerini kötü yönde yapmaları. MeeGo gibi harikulade bir işletim sistemini yüz üstü bırakıp Linux'a ve Samsung'a hibe etmiş olmaları çok can sıkıcı. Geliştirilseydi WP'dan ve Symbian'dan kat be kat iyi olacaktı kanımca ki Samsung'un geliştirdiği Tizen işletim sistemi de MeeGo üzerine kuruludur; piyasayı da alıp götürecek gibi geliyor bana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt