kulanıcı hatası da diyebilirler şansını dene ama kum tanelerini gördüler mi garanti dışı bırakma olasılıkları yüksek
valla kardeş aynı telefonda aynı sorunu ben de yaşaqdım ve yaıyorum ama hiç önemsemiyorum. eğer problemimiz aynı ise zamanla geçiyor. benimki düzelmişti ama dün çocuk meyve yerken oynadığı için sanırım suyu bulaşmışki yine tuıtukluk yapıyor. ben de ilk olduğunda endişelenmiştim . hatta öfkeyle tuş kilidini aça kapaya o bölümün boyası döküldü. zamanla düzeliyor. benimki öyle oldutatildeyim plajda kummu kaçtı yoksa başka birşeymi bilmiyorum ama kilit sürgüsü çok zor açılıyor yani tırnakla zorlamak gerekiyor bu başına gelen varmı nası çözebilirim
valla kardeş aynı telefonda aynı sorunu ben de yaşaqdım ve yaıyorum ama hiç önemsemiyorum. eğer problemimiz aynı ise zamanla geçiyor. benimki düzelmişti ama dün çocuk meyve yerken oynadığı için sanırım suyu bulaşmışki yine tuıtukluk yapıyor. ben de ilk olduğunda endişelenmiştim . hatta öfkeyle tuş kilidini aça kapaya o bölümün boyası döküldü. zamanla düzeliyor. benimki öyle oldu
[ENGİN];5019341' Alıntı:Quick lock diye arat birde
- - - Eklendi - - -
kırmızı renkte kilit uygulaması
Eyvallah buldum gayette güzel oldu ordan kitliyorum orta tuşla açıyorum

Eyvallah buldum gayette güzel oldu ordan kitliyorum orta tuşla açıyorum
bunu ben de merak ediyorum. zira benim telefon ömrünün baharında aldığım ilk hafta suya düştü. şimdi çizikleri için garantiye göndermeyi düşünüyorum ama suya düştü diye garanti dışı derler endişesiyle erteliyorumArkadaşlar bişi sorcam mesela telefona kum veya su kaçtı garanti dışı dedikleri zaman telefonun garantisi tamamenmi biter yoksa sadece su olayı içinmi garanti dışı oluyo?