c6-01 kilit problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nokialover

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 kilit problemi
tatildeyim plajda kummu kaçtı yoksa başka birşeymi bilmiyorum ama kilit sürgüsü çok zor açılıyor yani tırnakla zorlamak gerekiyor bu başına gelen varmı nası çözebilirim

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​biraz daha detaylı anlatır mısın..kilit sürgüsü mü geç tepki veriyor ?

nokialover

Üye
    Konu Sahibi
sürgü çok zor kaydırılıyor çat çut ediyor servise versem para istemeden yaparlarmı garantisi var

- - - Eklendi - - -

sürgü çok zor kaydırılıyor çat çut ediyor servise versem para istemeden yaparlarmı garantisi var

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
kulanıcı hatası da diyebilirler şansını dene ama kum tanelerini gördüler mi garanti dışı bırakma olasılıkları yüksek

nokialover

Üye
    Konu Sahibi
kulanıcı hatası da diyebilirler şansını dene ama kum tanelerini gördüler mi garanti dışı bırakma olasılıkları yüksek

aslında kum kaçtığınıda sanmıyorum. garanti dışı bıraksalar peki kaça yaparlar*

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
sadece kilit tuşu ise problem 50yi geçmemesi lazım..tahmini rakam diyorum tabi.

nokialover

Üye
    Konu Sahibi
hocam çok garip ama galiba o sürgünün önündeki engel azalmış gibi tamda normal değil ama bilmiyorum eğer yapabilceklerse servise götürcem ama olmazsada böyle idare edebilirim sanırım

cobane

cobane

Üye
tatildeyim plajda kummu kaçtı yoksa başka birşeymi bilmiyorum ama kilit sürgüsü çok zor açılıyor yani tırnakla zorlamak gerekiyor bu başına gelen varmı nası çözebilirim
valla kardeş aynı telefonda aynı sorunu ben de yaşaqdım ve yaıyorum ama hiç önemsemiyorum. eğer problemimiz aynı ise zamanla geçiyor. benimki düzelmişti ama dün çocuk meyve yerken oynadığı için sanırım suyu bulaşmışki yine tuıtukluk yapıyor. ben de ilk olduğunda endişelenmiştim . hatta öfkeyle tuş kilidini aça kapaya o bölümün boyası döküldü. zamanla düzeliyor. benimki öyle oldu

nokialover

Üye
    Konu Sahibi
valla kardeş aynı telefonda aynı sorunu ben de yaşaqdım ve yaıyorum ama hiç önemsemiyorum. eğer problemimiz aynı ise zamanla geçiyor. benimki düzelmişti ama dün çocuk meyve yerken oynadığı için sanırım suyu bulaşmışki yine tuıtukluk yapıyor. ben de ilk olduğunda endişelenmiştim . hatta öfkeyle tuş kilidini aça kapaya o bölümün boyası döküldü. zamanla düzeliyor. benimki öyle oldu

Evet hocam benimkide ne hikmetse 1 hafta sonra düzeldi kum değil galiba sağolun

moonstar90

moonstar90

Üye
Benden size tavsiye ben o tuşu hiç kullanmıyorum.Quicklock diye bir program var nokia mağazada basit birşey ana ekrana kısayolunu koyun ona dokunmanız yeterli kilitlemek için telefonu.Benim daha kolayıma geliyor dokunarak kapatmak sizi bilemem.Hem o tuş çok basit geldi bana 1 ay kullanmadan rengi attı o yüzden böyle bir yola başvurdum.

nokialover

Üye
    Konu Sahibi
mağazada arattırdım Quicklock diye ama bişey bulamadım

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Quick lock diye arat birde

- - - Eklendi - - -

kırmızı renkte kilit uygulaması

nokialover

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN];5019341' Alıntı:
Quick lock diye arat birde

- - - Eklendi - - -

kırmızı renkte kilit uygulaması

Eyvallah buldum gayette güzel oldu ordan kitliyorum orta tuşla açıyorum

sefaturut

Üye
Arkadaşlar bişi sorcam mesela telefona kum veya su kaçtı garanti dışı dedikleri zaman telefonun garantisi tamamenmi biter yoksa sadece su olayı içinmi garanti dışı oluyo?

cobane

cobane

Üye
Arkadaşlar bişi sorcam mesela telefona kum veya su kaçtı garanti dışı dedikleri zaman telefonun garantisi tamamenmi biter yoksa sadece su olayı içinmi garanti dışı oluyo?
bunu ben de merak ediyorum. zira benim telefon ömrünün baharında aldığım ilk hafta suya düştü. şimdi çizikleri için garantiye göndermeyi düşünüyorum ama suya düştü diye garanti dışı derler endişesiyle erteliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt