teşekkür ederim bende daha 2 kere şarja takabildim deneyeceğim..kesin çözümü buraya yazarım..7-8 kere tam şarj et ve boşalt bundan sonra daha fazla düzene girmez bence 15 kerede de düzene giriyo diyende var ben de 3 gün gün önce aldım test aşamasındayım belleyi bekleyeceğim
İnşallah öyledirtelefoun tam alışması lazım be ilk aldığımda kulaklık çok garipti bir milim dönünce se değiişiyordu şimdi fırıldak gibi döndürüyorum sorun yok![]()

senin sorun 3g den kaynaklanıyor olabilir diye düşünüyorum.Vodafone 3G az çekiyodur..hatta sorun var kardeşim bendede öyle türkcell ve vodafone hat var türkceli taktıgım zaman rahat 3 gün gidiyor ama vodafone 1 gün bile gitmiyor
senin sorun 3g den kaynaklanıyor olabilir diye düşünüyorum.Vodafone 3G az çekiyodur..

Tek çözüm yedek bataryadır o zaman![]()
öyle ama oda ışığı azaltır vs.vs telefondan verim alamadıktan sonra uzun gitse neye yarar ki?aynen bi program var o yaram gün felan uzatıyodu power enerji batari gibi bişidi ikonu koşan adam yeşil renkte biraz kulandım sitede var diger uygulamalarda olmasi gerek bidene
herşey tamamda ayarlardan yeniden başlatla şebeke bulu bulamadim öyle birşeyyokuygulamalardaki BUL diye bir uygulama var açın
AYARLARa girin YENIDEN BASLATMA ve SEBEKE BULu kapatın
INTRANET'e girin AYARLARdan BAGLANTIDA WEBi AC kapatın
ve seçeneklerden gelişmiş ayarlara girin TLS ve NTLM v1.0 var
ikisinide kapatın
Comminacator'ü açın genel'e gelin ne varsa kapatın
işe yarıyor sizde deneyin