C6-01 Kesin şarj Çözümü Bilen Var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 Kesin şarj Çözümü Bilen Var mı?
arkadaşlar telefon 1 haftalık fakat herkesde olduğu gibi şarj sıkıntı yaratıyor ben telefonu elinden düşürmeyen biriyim forumda ileri zamanda düzeliyor denmiş bu olurmu? Veya kesin çözüm bilen Var mi?

atakan25

atakan25

Üye
7-8 kere tam şarj et ve boşalt bundan sonra daha fazla düzene girmez bence 15 kerede de düzene giriyo diyende var ben de 3 gün gün önce aldım test aşamasındayım belleyi bekleyeceğim

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
7-8 kere tam şarj et ve boşalt bundan sonra daha fazla düzene girmez bence 15 kerede de düzene giriyo diyende var ben de 3 gün gün önce aldım test aşamasındayım belleyi bekleyeceğim
teşekkür ederim bende daha 2 kere şarja takabildim deneyeceğim..kesin çözümü buraya yazarım..

qsaw

qsaw

Üye
telefoun tam alışması lazım be ilk aldığımda kulaklık çok garipti bir milim dönünce se değiişiyordu şimdi fırıldak gibi döndürüyorum sorun yok:oke:

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
telefoun tam alışması lazım be ilk aldığımda kulaklık çok garipti bir milim dönünce se değiişiyordu şimdi fırıldak gibi döndürüyorum sorun yok:oke:
İnşallah öyledir :D

Kingmortall

Kingmortall

Üye
hatta sorun var kardeşim bendede öyle türkcell ve vodafone hat var türkceli taktıgım zaman rahat 3 gün gidiyor ama vodafone 1 gün bile gitmiyor

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
hatta sorun var kardeşim bendede öyle türkcell ve vodafone hat var türkceli taktıgım zaman rahat 3 gün gidiyor ama vodafone 1 gün bile gitmiyor
senin sorun 3g den kaynaklanıyor olabilir diye düşünüyorum.Vodafone 3G az çekiyodur..

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
V/RS

V/RS

Üye
Ben 3g yi kapattım ara sıra nete girdim fotolara baktım need for speed shift oynadım 30-40 dk kadar , şu anda 3.gün ve hala 4 diş şarj var :D (anna yüklü )

steelstil

steelstil

Üye
Bende bir c6-01 kullanıcısıyım 2 aydır her gün şarz ediyorum bi numara yok ayrıca güç tasarufu modunda kulanıyorum bunun bir çözümlemesi yok idare edicen gerisi hikaye iyi çalişmalar. Not= İnternette gezmek video filim izlemek kesinlikle şarzi sömürüyor bilginize.

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Tek çözüm yedek bataryadır o zaman :D

steelstil

steelstil

Üye
Tek çözüm yedek bataryadır o zaman :D

aynen bi program var o yaram gün felan uzatıyodu power enerji batari gibi bişidi ikonu koşan adam yeşil renkte biraz kulandım sitede var diger uygulamalarda olmasi gerek bidene

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
aynen bi program var o yaram gün felan uzatıyodu power enerji batari gibi bişidi ikonu koşan adam yeşil renkte biraz kulandım sitede var diger uygulamalarda olmasi gerek bidene
öyle ama oda ışığı azaltır vs.vs telefondan verim alamadıktan sonra uzun gitse neye yarar ki?

atakan25

atakan25

Üye
3 gün gidiyor artık benimki

jugu60

Üye
uygulamalardaki BUL diye bir uygulama var açın
AYARLARa girin YENIDEN BASLATMA ve SEBEKE BULu kapatın
INTRANET'e girin AYARLARdan BAGLANTIDA WEBi AC kapatın
ve seçeneklerden gelişmiş ayarlara girin TLS ve NTLM v1.0 var
ikisinide kapatın
Comminacator'ü açın genel'e gelin ne varsa kapatın
işe yarıyor sizde deneyin

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
steelstil

steelstil

Üye
uygulamalardaki BUL diye bir uygulama var açın
AYARLARa girin YENIDEN BASLATMA ve SEBEKE BULu kapatın
INTRANET'e girin AYARLARdan BAGLANTIDA WEBi AC kapatın
ve seçeneklerden gelişmiş ayarlara girin TLS ve NTLM v1.0 var
ikisinide kapatın
Comminacator'ü açın genel'e gelin ne varsa kapatın
işe yarıyor sizde deneyin
herşey tamamda ayarlardan yeniden başlatla şebeke bulu bulamadim öyle birşeyyok

u_cosar

u_cosar

Üye
Aslında şarjın 1,5 gün gitmesi Eğer çok kullanıyorsan ideal dir

uruno

uruno

Üye
3-4 gün gitmez lütfen ama. 1500 mah lık e72 4 günü zorluyor .kurcalıyorsan 24 saat max şarja takarsın.kurcalamıyorsan 36-45 saat arası budur.

V/RS

V/RS

Üye
Arkadaşlar Şarj yaptığınız cihazında bu rolde payı büyük ben c6 nın yanında verilen şarj aletiyle şarj yapınca akşam çıkarsam sabaha 1 diş düşüyordu dün 5800 ın şarj aletiyle şarj ettim dün akşam çıkardım bugün gün boyunca nette falan takıldım hala ful :D

alihadi1997

Üye
ben de c6-01 kullanıcısıyım telefonun şarjı mutlaka 2 gün gidiyor ne yaparsan yap :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt