C6-01 kasma sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
best1905

best1905

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 kasma sorunu
Arkadaşlar C6-01 de tema efektlerini açınca uygulamalara girerken kasıyor bu sorunun bir çözümü varmı şimdiden teşekkürler:tşk:

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
orjinal tema efekti öyle başka efektler dene.

best1905

best1905

Üye
    Konu Sahibi
Scuderia.

Scuderia.

Üye
İlk girişte kasması normal oluyor genelde yani çok dosya olduğundan orda ilk girişte hafif bi takılma oluyor ama sonradan öyle bir sorun olmuyor bende sende hepmi oluyor ?

best1905

best1905

Üye
    Konu Sahibi
İlk girişte kasması normal oluyor genelde yani çok dosya olduğundan orda ilk girişte hafif bi takılma oluyor ama sonradan öyle bir sorun olmuyor bende sende hepmi oluyor ?
klasörlere rehbere saate işlem kaydına ajandaya girerken yok. Geriye kalan uygulamalara girerken 2-3 saniye kasmalar oluyor.Arkadaşım 603 ü var hiç kasma yok c6-01 de var ram mı yetersiz geliyo acaba?

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Jin hao final ???

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Hayır yani o kasıyormu final ayrı bir sürüm meteor da var

best1905

best1905

Üye
    Konu Sahibi
Hayır yani o kasıyormu final ayrı bir sürüm meteor da var
jin hao meteoru yaptım yine kasıyor.Bir tek bendemi var bu sorun cfw ye e/effect gömdüm ondan olurmu telefonu yeniden flaşlayıp denicem.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Bende jin hao kullanıyorum gayet stabil ama orjinal refresh kullanmıyorum.

Kayahan14

Kayahan14

Üye
jin hao meteoru yaptım yine kasıyor.Bir tek bendemi var bu sorun cfw ye e/effect gömdüm ondan olurmu telefonu yeniden flaşlayıp denicem.

sanırım bir tek sende var şu ana kadar böyle bir şey diyen bir kişi daha vardı sanırım

best1905

best1905

Üye
    Konu Sahibi

sanırım bir tek sende var şu ana kadar böyle bir şey diyen bir kişi daha vardı sanırım

c6 01 i alınca nokianın yanında verdiği 2 gb hafıza kartını kullanıyorum siz class 10 mu kullanıyosunuz

Pringles

Pringles

Üye
bendede oluyordu maximod kullan sorun kalmaz

Jomolocco

Jomolocco

Üye
efekleri kapat o zaman zaten gereksiz

ANIL

ANIL

Admin
Sorun çözüldüğüne göre :locked2:
Keyifli forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt