benim telde sorun var o zaman jin hao v6 kullanıyorum hepsini denedim hepsinde kasıyor.siz hangisini kullanıyorsunuz.orjinal tema efekti öyle başka efektler dene.
klasörlere rehbere saate işlem kaydına ajandaya girerken yok. Geriye kalan uygulamalara girerken 2-3 saniye kasmalar oluyor.Arkadaşım 603 ü var hiç kasma yok c6-01 de var ram mı yetersiz geliyo acaba?İlk girişte kasması normal oluyor genelde yani çok dosya olduğundan orda ilk girişte hafif bi takılma oluyor ama sonradan öyle bir sorun olmuyor bende sende hepmi oluyor ?
jin hao v6 kullanıyorum final mi bilmiyorumJin hao final ???
jin hao meteoru yaptım yine kasıyor.Bir tek bendemi var bu sorun cfw ye e/effect gömdüm ondan olurmu telefonu yeniden flaşlayıp denicem.Hayır yani o kasıyormu final ayrı bir sürüm meteor da var
jin hao meteoru yaptım yine kasıyor.Bir tek bendemi var bu sorun cfw ye e/effect gömdüm ondan olurmu telefonu yeniden flaşlayıp denicem.
sanırım bir tek sende var şu ana kadar böyle bir şey diyen bir kişi daha vardı sanırım
Telefonu flaşladıktan sonra deneyeceğim teşekkürlerbendede oluyordu maximod kullan sorun kalmaz
c6 01 i alınca nokianın yanında verdiği 2 gb hafıza kartını kullanıyorum siz class 10 mu kullanıyosunuz
bendede oluyordu maximod kullan sorun kalmaz
maximodla çözdüm sorunu