C6-01 jelatin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

warriorofislam

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 jelatin
Selamun Aleykum arkadaşlar. Hayırlı günler dilerim.

C6-01 in orijinal jelatini üstündeydi. Cebime koydum tekrar çıkarttım baktım aralarında çatlak gibi birşeyler var. Önce ekran çatladı sandım çok korktum. Sonra anladım ki jelatini cebimdeyken çıkmış ve cebimdeki kılları içine alıp tekrar ekrana yapışmış. Jelatini yarıya kadar çıkartıp kılları temizlemek istedim ama pek olmadı.Ekrana ise hiç dokunmadım ve sorun yok. Şimdi Nokia shop a gidip jelatin alsam bulabilir miyim ve ne kadar tutar jelatin? Ayrıca bende biraz simetri hastalığı var jelatini onlara taktıracak olsam aynı şekilde takarlar mı ?

u_cosar

u_cosar

Üye
Nokia Shop da pahalı olabilir bu yüzden daha detaylı sitelerde örneğin: gibi siteden bulabilirsin

warriorofislam

Üye
    Konu Sahibi
Ben direk orijinal arıyorum. İnternetten almayı bilmiyorum zaten. Yine de sağol.

u_cosar

u_cosar

Üye
[video=youtube;hKPghXuEUwA]http://www.youtube.com/watch?v=hKPghXuEUwA[/video] bak bu da videosu

----------Eklendi @ 13:47:52 ---------- Yazıldı @ 13:47:08 ----------

Ben direk orijinal arıyorum. İnternetten almayı bilmiyorum zaten. Yine de sağol.

bence orjinal ile bunun herhangi bir farkı yok

__xXx__

__xXx__

Üye
arkadaşım nokia shop izmitte jelatin 10 liraydı bi de utanmadan biz takarsak 15 lira diyorlar böle bişi seninde başına gelebilir bence turkcell timlerden sor internetten bende güvenmiyorum ama dışarıda çok pahalı haberin olsun tanesini 5 lraya satanda var 10 liraya satıp biz takarsak 15 olur diyende var(böylelerine jelatini ben takacam da neyse)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt