C6-01 Ekran Jelatini ACİL !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HolyCarboy

HolyCarboy

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 Ekran Jelatini ACİL !
Arkadaşlar 3 Hafta Önce C6-01 Aldım Ekranınında çizik olduğunu zannedip jelatini çıkardım ve bidaha yapıştırmak imkansızdı köpürcük oluyordu bende Yeni Birtane aldım ve yapıştıttırdım fakat jelatin Kalın olduğundan ekranın parlaklığı farkedilcek derecede söndürdü ve buzlu cam gibi duruyor Şuanda çıkarmamak için kendimi zor tutuyorum çizilir diye korkuyorum Zaten aldığım sert kap kenarlarını ep ey.. çizdi :ağlarım: Telefonun ekranıda çizililrse telefondan soğurum Çıkarırsam jelatini ekrana da zarar gelmesinden korkuyorum Sizce Ne yapmalıyım ?

anılbaran

anılbaran

Üye
cıkar gitsin bi tane de pecete kolanya ve bi tane gözlük bezi gibi bişi bul kolanyayı peceteye biraz dök jelatını cıkar ve sil sonra hmen gözlük bezi ile kurula :)

HolyCarboy

HolyCarboy

Üye
    Konu Sahibi
cıkar gitsin bi tane de pecete kolanya ve bi tane gözlük bezi gibi bişi bul kolanyayı peceteye biraz dök jelatını cıkar ve sil sonra hmen gözlük bezi ile kurula :)
Gözlük bezi dediğin gibi var fakat Çıkardığımda birde silme ihtiyacı duyarmıyım yani ekranı yapış yapış oluyormu ? Çizilmeye karşı dayanıklı yazıyor fakat Ben genede tetirginim

anılbaran

anılbaran

Üye
Gözlük bezi dediğin gibi var fakat Çıkardığımda birde silme ihtiyacı duyarmıyım yani ekranı yapış yapış oluyormu ? Çizilmeye karşı dayanıklı yazıyor fakat Ben genede tetirginim
cok olmaz ama önlem almak iiçin mutlaka silinmeli derim

HolyCarboy

HolyCarboy

Üye
    Konu Sahibi
:tşk: Bi sorum daha olucak :) Telefonda kullandığım Arka tarafı için sert kılıf telefonun yan çelik olan kısımlarını Çizdi hep ve arkasında bazı delikler gibi birşeyle oluştu hiç anlam veremedim ve çıkmıyorlar silmeyle Bu neden olabilir
cok olmaz ama önlem almak iiçin mutlaka silinmeli derim

nerdesingol

Üye
kardeşim bırak hic kasma kendini jelatinle telefonmu kullanılır ben daha 2 gün oldu yeni telefon aldım ilk iş jelatini çıkardım dikkatli kullanırsın bişey olmaz o şekil bi yerde çıkarınca yenimi aldın falan diyolar mahcup oluyosun

HolyCarboy

HolyCarboy

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim bırak hic kasma kendini jelatinle telefonmu kullanılır ben daha 2 gün oldu yeni telefon aldım ilk iş jelatini çıkardım dikkatli kullanırsın bişey olmaz o şekil bi yerde çıkarınca yenimi aldın falan diyolar mahcup oluyosun
C6 01 Mİ Kardeşim seninde ?

nerdesingol

Üye
c6 dostum bendeki 01 değil ama aldığım telefon o değil ideos x5 aldım su an elimde c6 n73 5800 ve ideos x5 var hicbirinde jelatin yok :) bide telefonu okadar kafana takma ne kadar dikkat edersen okadar sorun çıkıyo bosver toz olmus bilmem ne olmus ömür boyu senle kalıcak hali yokya

HolyCarboy

HolyCarboy

Üye
    Konu Sahibi
c6 dostum bendeki 01 değil ama aldığım telefon o değil ideos x5 aldım su an elimde c6 n73 5800 ve ideos x5 var hicbirinde jelatin yok :) bide telefonu okadar kafana takma ne kadar dikkat edersen okadar sorun çıkıyo bosver toz olmus bilmem ne olmus ömür boyu senle kalıcak hali yokya
:good: Teşekkürler dostum bu iyi geldi

fifa123

Üye
Arkadaşlar ben öyle yaptım birkere ama cizilmedide :D bişey olmadı taktım elimle silmey calıştım kücücük şeyler kaldı ama onlarda cıkmıyo acaba nokia c6 01 jelatının aynısı varmıdır telefoncuda söylerseniz sevinirim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...