C6-01 işletim sistemi kamera kalitesi farkı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

derman00

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 işletim sistemi kamera kalitesi farkı
C6-01 telefonumda symbian belle yüklü şuan.Belle hepsinden daha hızlı olmasına rağmen PR 1.2 deyken sanki kamera kalitesi daha iyiydi.Sizce symbian pr 1.2,anna,belle arasında fotoğraf kalitesi farkı var mı?PR 1.2 ye dönmeye değer mi?

u_cosar

u_cosar

Üye
bence kamera farkı yazılımsal değil donanımsal dönmene gerek yok gibi

derman00

Üye
    Konu Sahibi
Sanki bellede kamera daha karanlık çekiyo foto ve videoları

Kaya0362

Üye
bu symbian pr 1.2 hangisi oluyor navide varmı yok galiba ilk 12.6 var

derman00

Üye
    Konu Sahibi
PR 1.2 Symbian ın 14.2 nolu sürümü anna dan önceki son sürüm

Febris

Febris

Üye
Bencede pr deyken daha iyi cekiyodu ama bellenin özellikleri iyi. Mobil veri kapatamadğın için kontorler bitiyorç

derman00

Üye
    Konu Sahibi
Yabancı sitelerde bazı kullanıcılar da aynı dertten muzdarip.Aynı zamanda sen kalitesinin düştüğünü belirtende olmuş.

---------- Eklendi @ 16:08:56 ---------- Yazıldı @ 16:06:06 ----------

Eski yazılımların en büyük eksilerinden bir tanesi zaten mobil veriyi kapatıp açmanın çok uğraştırıcı olması.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
sürekli resim çeken biriysen değer.

doctorrr

doctorrr

Üye
yalnız bellede en güncel kamera uygulaması var yani bazı iyileştirmeler vardır bence...:hmmm

SilentOne

SilentOne

Üye
c6-01 kullananlar belco2 nin cfwsini kursunlar ozamn kameradaki kaliteyi gorsunler

doctorrr

doctorrr

Üye
yalnız belco hocamızın cfw si hızlı ama telefon kafayı yedi bi tuhaf oldu bende hemen bastım orjinali..

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
pr1'de ben hiç kasma donma yaşamadım annadan sonra resetler donmalar kasmalar başladı belledede devam :)

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
C6-01 telefonumda symbian belle yüklü şuan.Belle hepsinden daha hızlı olmasına rağmen PR 1.2 deyken sanki kamera kalitesi daha iyiydi.Sizce symbian pr 1.2,anna,belle arasında fotoğraf kalitesi farkı var mı?PR 1.2 ye dönmeye değer mi?

Bende de öyle Belle'ye geçtikten sonra kameraya birşeyler oldu açık alanda bile Anna ve PR 1.2 sürümüne göre çok bulanık resimler çekiyor.

Kaya0362

Üye
az önce yükledim vakit geçsin diye klavye amma büyükmüş kamera süper hakkaten bozmuşlar sonradan:S

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Pr 1.2 yi kullanmadım ama şuanki C6-01 Kurtuluş Belle ile çektiğim resimler gayet hoşuma gidiyor. Arkadaşlar fotoğraf makinesiyle çektim sanıyor :) telefonla çektiğime inandırmak için exif bilgilerini göstermem gerekiyor o derece :D
Hatta dün yeşillik bir alanda fotoğraflar çektim ve fuji dfm otomatik ayarda çok karanlık çekerken bende çok güzel bir renk zenginliği vardı. Şahsen memnunum. Orjinal belle nasıl çekiyor bişey diyemem ama Kurtuluş40 C6-01 Belle cfw sinden gayet memnunum ;)

SilentOne

SilentOne

Üye
belconun kide güzel tavsiye ederim

derman00

Üye
    Konu Sahibi
Cfw belleri denemek lazım o zaman kamera kalitesi dediğniz gibi ise.Ama cfw lerde sürekli sorun çıkıyor diye biliyorum.Belle ilk çıktığında cfw yüklemiştim menü yü aşağıya kaydırırken ekran birden ters dönüyordu.Peki cfw lerde kamera kalitesini dediğiniz gibi iyileştirmek için hangi yama kullanılıyor?

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Cfw belleri denemek lazım o zaman kamera kalitesi dediğniz gibi ise.Ama cfw lerde sürekli sorun çıkıyor diye biliyorum.Belle ilk çıktığında cfw yüklemiştim menü yü aşağıya kaydırırken ekran birden ters dönüyordu.Peki cfw lerde kamera kalitesini dediğiniz gibi iyileştirmek için hangi yama kullanılıyor?

Kurtuluş abi nin Cfw-mod bölümünde paylaştığı modlr var ancak o modlar cfw ye gömülerek kullanılıyor. Ayrıca C6-01 için 2,5 aydır Kurtuluş abinin cfw sini kullanıyorum ve çok da memnunum.

atakan25

atakan25

Üye
kamera ayarlarıyla oynayın parlaklığı artırın :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt