C6-01 ine belle yükleyenler şarjınız kaç gün gidiyor ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 ine belle yükleyenler şarjınız kaç gün gidiyor ?
başlıkta da sorduğum gibi şarjınız kaç gün gidiyor sırf şarjım 1 gün anca gidiyor diye telefona baştan flash attım ama çözüm olmadı gibi bul ve comunicatör ayarlarını kapattım 3g açık 2 ev ekranı aktif aralıklarla nete girmeyle 1 gün gidiyor söyleyin bana ben daha ne yapayım bu telefona kafayı yiyeceğim sonunda :(

Febris

Febris

Üye
bende sürekli wifi 3g mesajlaşma dungeon hunter 2 aspalt 6 gt racıng spiderman 2 - 2.5 gun bana gorede normal

----------Eklendi @ 14:22:12 ---------- Yazıldı @ 14:21:25 ----------

hiçbi ayarda yapmadım kalıbrasyonda yapmadım

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
benim de 1 gün veya 1,5 gün falan gidiyor ama ilk günlerde baya kurcalıyordum 1 günü geçememiştim

sana tavsiyem şarjın bitene kadar şarja takma ve tam doldur 2-3 gün böyle kullan
sonrasında iyileşme görebilirsin

V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
benim niye gitmiyor anlamadım tek nete giriyorum ara sıra başka birşey yapmıyorum desem yeridir :(

kaplan4680

kaplan4680

Üye
belle ile şarj çözülecek diyorlardı güncelledim anna ya göre daha az gidiyor gıcık oldum

Febris

Febris

Üye
bende forumda anlatılan sorunların hıcbırı olmadı flaş atarak gectım hemde cıktıgı saniyede

denjavu

Üye
arkadaslar az evvel belleyı yukledım fakat telefon dılı ıngılızce oldu ayarlardada turkce dıl yok napacagımı bılen varmı c6-1 telefon ıcın

asrabi

asrabi

Üye
3 gün

TeAmo42

TeAmo42

Üye
başlıkta da sorduğum gibi şarjınız kaç gün gidiyor sırf şarjım 1 gün anca gidiyor diye telefona baştan flash attım ama çözüm olmadı gibi bul ve comunicatör ayarlarını kapattım 3g açık 2 ev ekranı aktif aralıklarla nete girmeyle 1 gün gidiyor söyleyin bana ben daha ne yapayım bu telefona kafayı yiyeceğim sonunda :(

Bende sen gibi o konuyu okudum flash attım. Bakalım ise yarayacak mı bekliyorum. 2 ev ekranı açık günde 2 saat wlan. Önceden günde 2 batarya gidiyodu flash ı dün gece attım daha deniyorum.

uran22

Üye
belleyi yüklediğim ilk gün 12 saat kalibrasyon yaptığımda 1 gün zor dayandı ardından 5 dk şarj ettim 1.5 gün kullandım şimdi 18 saat zor

Bomb City

Bomb City

Üye
1 gün anca gidiyor.

covar

covar

Üye
1 gün gidiyor :(

mehsell

mehsell

Üye
kafanı yorma kardeş 1 gün zor gidiyor bende

_ardaa

_ardaa

Üye
C6 değil ama N8 de benim ekran parlaklığı orta seviye 3g açık işim olmayınca veriyi ve wi-fi yi kapalı tutuyorum henüz test edemedim ama 3 gün gider gibi, yalnız dikkat ettim sleep screen yükledim gece şarj ediyordum sabah %70 civarı kalıyordu şarj kaldırdım sleep screen'i şuan normal onlara da dikkat etmek gerek, çalışan uygulama sayısı da etki ediyor.

V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 in kaderi bu galiba beyler :(

Kaya0362

Üye
sadece 60 mesaj yazdım ve 3dk tel görüşmesi şu an 32 saat oldu bitmesine % 6 var. mesajdan başka bişey yapmadım telde ama giriş ekranı battery monitörde ilk sırada 2 mesajlar. yani giriş ekranı felaket derecede şarj yiyor 4 giriş ekranım var ve mesaj için birini kullandım annada 52saati devirmiştim:(

WebStyle

WebStyle

Üye
C6-01'de 3 gün kadar gidiyor. N8'de ise naviden indirip kurmuştum. Film ve dizi seyretmeme rağmen yaklaşık 2 gün felan.

Navy Blue

Navy Blue

Üye
İnanırmısınız bilmem ama bugün sabah 8:00'da şarjdan almıştım ve saat şuanda 23:45 hala şarjım fulll..
Yani yaklaşık 16 saat olmak üzere
Peki bu saate kadar telefonda ne yaptım derseniz...
-Yaklaşık 20 dk konuşma
-10 dk internet
-5 dk uygulamalara göz atma
-13 gelen sms

Kalan süre ise bekleme ile geçti :) Ben memnunum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt