c6-01 ilginç bir sorunum var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
calypso16

calypso16

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 ilginç bir sorunum var
düz biçimde mesaj yazarken 2-5-8 tuşlarındaki 2.ve 3.harfler ve sayılar basmıyor ilk harfler basıyor sadece a,j ve t yani mesajlarımı mecburen yan biçimde yazıyorum ne dersiniz ne olabilir?

meg1ddo

meg1ddo

Üye
hmm ilginç, ama 2-5-8 tuşlarının yukarıdan aşağıya doğru aynı hizada olması dikkati mi çekti...

calypso16

calypso16

Üye
    Konu Sahibi
hmm ilginç, ama 2-5-8 tuşlarının yukarıdan aşağıya doğru aynı hizada olması dikkati mi çekti...

evet ilginç şu anda buraya düz biçimde yazabiliyorum opera mini'den sadece mesaj yazarken olmuyor

atakan25

atakan25

Üye
sorun dokunmatikte değil bence yazılımsal

maxirabit

maxirabit

Üye
Ekranın bir bölümü basmıyorsa dokunmatik cam'ında sorun vardır.
Garantisi varsa garantiye verin.

calypso16

calypso16

Üye
    Konu Sahibi
ama operada bütün tuşlar çalışıyor sadece kısa mesaj atarken bu sorun var

qsaw

qsaw

Üye
calypso16

calypso16

Üye
    Konu Sahibi
garantilik işiyuok geri yükleme yap veya format at yazılımsal bir sorun seninki

format atayım evet geri yükleme dediğiniz nedir v25 versiyondan mı eskiye döneyim bu güzeldi ama

qsaw

qsaw

Üye
format atayım evet geri yükleme dediğiniz nedir v25 versiyondan mı eskiye döneyim bu güzeldi ama
hayır geri yükleme ovi üzerinden yapılır flash yöntemi sayılabilir yani suite yazılımınızı yeniden yükler

qsaw

qsaw

Üye
sizin yapacağınız şey suiteye girip güncelle butonunuza basıp "Telefonunuzla sorun yaşıyorsanız geri yükleme yapın." yazısındaki geri yüklemeye tıklayacaksınız.

Edit:Bİzim Telefonlarda Kesinlikle geri dönüş yok yani belleye geçtiğinizde anna ya dönemeyeceğiniz gibi şu andada alt sürüme geçemezsiniz.

Edit2:geri yükleme bütün programları yedekler ve bu sayede telefonunuz son bırakdığınız gibi kalır ama siz her ne olursa olsun bilgisayarınıaz verilerinizi kaydedin

calypso16

calypso16

Üye
    Konu Sahibi
hayır geri yükleme ovi üzerinden yapılır flash yöntemi sayılabilir yani suite yazılımınızı yeniden yükler

bilmiyordum maxicepte araştırayım bi ara öğreneyim nasıl yapılacağını sağolasın

calypso16

calypso16

Üye
    Konu Sahibi
sizin yapacağınız şey suiteye girip güncelle butonunuza basıp "Telefonunuzla sorun yaşıyorsanız geri yükleme yapın." yazısındaki geri yüklemeye tıklayacaksınız.

Edit:Bİzim Telefonlarda Kesinlikle geri dönüş yok yani belleye geçtiğinizde anna ya dönemeyeceğiniz gibi şu andada alt sürüme geçemezsiniz.

Edit2:geri yükleme bütün programları yedekler ve bu sayede telefonunuz son bırakdığınız gibi kalır ama siz her ne olursa olsun bilgisayarınıaz verilerinizi kaydedin

tamam teşekkür ederim arkadasım dediğin gibi yapacağım telefonu alalı 2 ay oldu v24 yüklüydü süitten güncellemedi hata verdi devamlı, telefondan güncellemistim

qsaw

qsaw

Üye
tamam teşekkür ederim arkadasım dediğin gibi yapacağım telefonu alalı 2 ay oldu v24 yüklüydü süitten güncellemedi hata verdi devamlı, telefondan güncellemistim
suitenin huydur hta vermek hele şu aralar bol bol veriyor ama soft format atabilirsin tele

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt