c6-01 için FP2 notlar widgeti arıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yunus_ 123

yunus_ 123

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 için FP2 notlar widgeti arıyorum
ne cevap vercksnz bilmiyorum ama henüz porrtlanamadı filan diyecekseniz konuya bir bakın. symbiantweet te yayınlanan bir c6-01 CFW si bu.

ve fp 2 notlar widgetini yazılıma eklemiş adam . umarım bunca yazıyı boşa yazmısımdır ve bulamamıs olsamda bizim forumdada bu widget vardır :) widgeti biliyosunuz zaten ama yinede görsel ekledim
[/URL][/IMG]

yunus_ 123

yunus_ 123

Üye
    Konu Sahibi
linktekini yükledim yeniden başlattım tel i bi değişiklik olmadı . gelen widget yine bu . teşekkürler yinede
[/URL][/IMG]

asigsasi

asigsasi

Üye
aynısı değil mi sadece renk farklı

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
mif modu uygulanmış widgettir o sis içinde mif içindeki svgb nvg svg (Resim dosyaları) dosyasını Inkscape vb gibi pc uygulaması ile düzenleyip kendine göre farklı tasarımlarda notlar widgeti yapabilirsin. Zaten bu zamana kadar paylaşılan tüm mifler aynı mantıkla yol alıyor site de aramak yerine kendi zevkine notları düzenleyebilirsin. :)

yunus_ 123

yunus_ 123

Üye
    Konu Sahibi
mif modu uygulanmış widgettir o sis içinde mif içindeki svgb nvg svg (Resim dosyaları) dosyasını Inkscape vb gibi pc uygulaması ile düzenleyip kendine göre farklı tasarımlarda notlar widgeti yapabilirsin. Zaten bu zamana kadar paylaşılan tüm mifler aynı mantıkla yol alıyor site de aramak yerine kendi zevkine notları düzenleyebilirsin. :)

Inkscape programını kurdum svg png dosyalarını filan görmüyo . adobe ullstrator indireym dedm oda 2 GB nin üzerindeymiş :) tabi doğru yolda gidiyosam :) 20 kb'lik bi widget için indireyimmi bunları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt