C6-01 i Olanlar İçeri Girebilirmi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

enes_x

Üye
    Konu Sahibi
Bişeyi biliyozda yazıyoz dimi . Bu kullanıcı hatasımı yok . Nokianın sorunlu satmış olduğu telefonlarından birisi .
zamanında arçelik buzdolapların bi modelinde sorun varmış . Bu sorunlu buzdolapları toplamışlar bi üst model buzdolapı vermişler. Bu mantıkla bizim telefonları da değiştirmede hakkımız var .

​bende de kapakta oynama vardı pense ile içe doğru büktüm azıcık..şimdi sımsıkı sorun yok

Tepkiler: enes_x
kafa üstü düşmüştü benimkide oynuyor sorun olmaz ama heralde

maydec

Üye
Düşüncemi oynamya başladı, ben daha yeni aldım daha düşmedi hiç ozaman düşürmemeye çalışacağım :S

enes_x

Üye
    Konu Sahibi
Benimki düşmeden oynamaya başladı

maydec

Üye
Sağlam diye satmışlardı bana şimdi hayal kırıklığına uğradım

cyber

Üye
bence bu tel çok sağlam ilk aldığımda oynuyordu yine aynı 2 metre den betona çakıldı c6-01 im hiç bi şey yok

ben hiç düşrmedim oynuyor. Ama çok az

tarxhn

Üye
benim telefonun hiç bir yeri oynamıyor

uran22

Üye
bende telefon oryantel gibi kıvırıyor her yeri oynuyor 0 bir c6.01 aldım elime yok böyle bir şey benm kisi tam bir oryantel

benim ki horontepiy uşağum heçen napmek lazın kemençe geliy oynamaya başlıy

Bende Düşürmüştüm Elimden Ama Hiçbir Oynama Göremiyorum

MrExpert

Üye
benn 3 sefer düşürdüm oynuyor.....

enes_x

Üye
    Konu Sahibi
Mesaj attınızmı nokia müşteri hizmetlerine

maydec

Üye
Peki ekranı çabuk kırılmı çatlarmı vs gibi birşeyler olurmu ?

Bir arkadaş ayağı kayıp düşünce telefonu yere çarpmış ve amoled ekranda çizik bile olmadığını ama iç ekranın perte çıktığını yazmıştı.

m.edip

Üye
arkadaşlar benim başka bir sorum olacaktı ? c6-01 de nokia orjinal kulaklığı takıyorum görüyor kulaklık diyor ama arma olunca ses dışarı veriliyo normalde sesin çıkmaması gerekmiyor mu ?

arkadaşlar benim başka bir sorum olacaktı ? c6-01 de nokia orjinal kulaklığı takıyorum görüyor kulaklık diyor ama arma olunca ses dışarı veriliyo normalde sesin çıkmaması gerekmiyor mu ?
Normalde çıkmaması gerekiyor belle'den sonra mı oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...