c6 01 Hard Format Sonrası Mağazanın Yüklenmemesinin Çözümü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erkankus17

Üye
    Konu Sahibi
c6 01 Hard Format Sonrası Mağazanın Yüklenmemesinin Çözümü
Merhaba arkadaşlar;
Hemen hemen herkesin karşılaşabileceği bir sorundur ve bu soruna çözümü kendi arayışlarımla buldum.İnternetten c6 01 uyumlu Nokia Suite yi indirin ve Türkçe olarak kurun bilgisayarınıza...Telefonu alırken yanında verdikleri veri kablosunu pc nize ve telefonunuza takın.Kurulan Nokia Suite programını çalıştırın.Yukarda güncelleştirme diye bir buton var ona tıklayın açılan sayfada yeniden yükle seçeneğini seçin ve ileri deyin sizi yönlendirecektir.Belle nin son sürümünü yükletcek size ve ilk aldığınızdaki tüm programlar içinde mevcut bi şekilde geri gelcektir.Bunu denerken olursa erinmeyip paylaşcam demiştim umarım işinize yarar :)
Erkan Kuş

newgamer

Üye
arkadaşım çok teşekkürler sayende nokia müşteri hizmetlerinin başaramadığını başardım. müşteri hizmetleri cihazınızı kesinlikle teknik servise göndermeniz gerekiyor demişti bende siz öyle sanın deyip kapattım ve sonra bu konuyu buldum, herşey yüklendi gıcır gıcır, tekrar teşekkürler.

SilentOne

SilentOne

Üye
yada direk dead flash at mis :D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Eyvallah eline sağlık güzel bilgi...:good:

mcalisir

Üye
müşteri hizmetleri öyle diyor o sorun bende de vardı qt kurdum herşey tıkırında

RUKO

RUKO

Üye
Teşekkürler kardeş bendede aynı sorun vardı.bir aydır mağazayı yüklemeye çalışıyordum.sayende oldu sağolasın.

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
Eline sağlık

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Ben üç farklı pc de yapmıştım gene de gelmemişti en son Gökçen abim den Allah razı olsun tele flash attı da geldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt