c6-01 flaş atıktan sorna. hata oluştu widget kaldırıldı mesajı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asadas74

asadas74

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 flaş atıktan sorna. hata oluştu widget kaldırıldı mesajı
arkadaşlar birçok yentemi denedim. ne yaptıyasam yapayım. telefon sorunsuz bir şekilde flaş atılıyor . her şey düzgün çalışıyor ama 1 hat mesajı alırum hiçbir uygulama yüklememe ragman . hata oluştu widget kaldırıldı diyo . bunun hangi vidget yada ne hatası oldugunu bilen var mı ? ovi s. le bile yükledim gene aynı hatayı veriyo sizde de aynı mı .?

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
orjinal fw mi yoksa cfw mi flashlıyorsun arkadaşım? bir de orjinal fw ise dead flash atmayı dene muhtemelen çözülür sorunun

asadas74

asadas74

Üye
    Konu Sahibi
orjinal deat atım şimdi. sorun yok 4 güncelme cıkıyo onları yükleyince widget hatası widget kaldırıldı diyo

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
ana ekranda orjinal fw de sosyal widgeti vardı sanırım ve sosyal güncellemesi yapıyor bu yüzden widget kaldırırldı uyarısı veriyor olabilir
widget uyarısı dışında bir sorun var mı?

asadas74

asadas74

Üye
    Konu Sahibi
yok 2 gündür kulanıyorum bi sorun göremedim ama dikatimi cekıyor orjinel flaş da neden bole bir uyarı veriyor acaba herkezde aynı mı diye

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
yok 2 gündür kulanıyorum bi sorun göremedim ama dikatimi cekıyor orjinel flaş da neden bole bir uyarı veriyor acaba herkezde aynı mı diye

eski widgeti kaldırıp yenisini koymaya çalıştığı için oluyor
sanırım biryerlerde widget ile ilgili kalıntılar kalmış olabilir ama şuan sorun yoksa takılma pek derim ;)

asadas74

asadas74

Üye
    Konu Sahibi
:D olabilir haklısın. ama deat phone atıgımızda telefonun dosyalarını komple silip tekrar atmıyormu ?

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
belle gücellemedeki sosyal ağ ile yeni sosyal ağ farklı. güncellendi. o yüzden sosyal ağ widgeti bellede varsayılan olarak ana ekranda geliyor. belle güncellemesinden sonra normal program güncellemelerini yaptıysan sosyal widgeti ekranda eski kaldığı için bir kereliğine mahsus o uyaruyı alırsın ok kaldırıldı der kalkar sonra yeni widgeti ekler no problem der yüzünde köççük bir gülümseme bu işte bitti der telefondan güzel basslı bir şarkı açar kafa dinlersin :)

asadas74

asadas74

Üye
    Konu Sahibi
:D herkezde aynı yanı bu olay bende 4 gündür durmadan her boşlukta tekrar deniyorum. ben sadece bende böyle sanıyordum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt