c6-01 Ekranı Hakkında, Önemli!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 Ekranı Hakkında, Önemli!!!
c6-01 kullanıyorum.Çok dikkatlice baktım, ekrana dokunmadan anlıyor(özellikle sıcak ortamlarda). Bunun nedeni nedir?Bu dokunmatik ekranlarda klasik dokunmatik ekranın dışında clearback olduğu ve hassasiyeti yüksek olduğu biliniyor.Ama dokunmadanda anladığı oluyor.(Bazen 3 mm kadar uzaktan bile anlıyor.) Acaba klasik dokunmatiğin dışında termal bir sistem mi var ? Deneyenler veya bilgisi olanlar, bu konuda bilgilendirme yaparsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

The_Eyup

Üye
özellikle alt kısımda benimde öyle hatta buharlı bi yerde tel kendi kendine biyerleri açıyo dokunmadan algılıyo :D

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
aynen aynen. Hatta yağmurlu günlerde 5cmi buluyu. Hoh yapsam azımla dosyaları açıyo :zuhaha:

• Beğen
Tepkiler: Febris
keys1903

keys1903

Üye
evet yav bu terlemeden dolayı sıkıntı yapıor bewmde

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
5800 tipi ekranlarda öle bişey yok ama :/

Febris

Febris

Üye
Bendede çok nadir olduğu oluyo ama sorun değil ki bu

adanalı1

adanalı1

Üye
C6 da AMOLED ClearBlack Display compared denen dokunmatik sağlayıcı var. Yani -0 ın altında soğuklarda dikkatlı bakın ekranda cizgiler olusur.buda eldiven flan kullanıyorsanız dokunmatigin calısması ile alakalı.bu hassasiyet birtek nokia cihazlarda yok.tüm amoled ekranlı cihazlarda mevcut

covar

covar

Üye
Ekranı cok kaliteli odam soğuk ve telefon buhar oluyo o buharcıktan bile kendi kendine sayfa acıyo tlf gercekten cok hassas

The_Eyup

Üye
n8 yada n9 alıcaktım bu ay sonu ama telefona belle geldi bide şu arkadaşın dedigi x10 mercekler çektigi resimlerden sonra kesinlikle vazgeçtim :D bu telefon kral ya onun yerine ıpod veya laptop alırım :D

MAFİA.

MAFİA.

Üye
Uzun konuşmalar yapın,sonra telefonu bir yere koydunuzda ekran kendi kendine ,dokunmasanız bile bir yerleri açar ama ilerliyen dönemler de dokunmatik cam bozulabiliyor öyle kendi kendine basmasından dolayı. Elinizden geldikçe ekranda fazla buhar tutmamasına bakın yoksa ilerleyen dönemlerde ekranda buhar durma artar ise dokunmatik cam işlevini kaybedebiliyor.

SilentOne

SilentOne

Üye
o retina ekran için geçerli kardes

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt