c6-01 ekran?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mustyaky

mustyaky

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 ekran?
beyler bi sorum olacak. c6-01 ekranına sivri şeylerle dokunulmuyo. Mesela tırnağımızın ucuyla dokunamıyoruz . Bu normalmi? Normalse c7 yle aynı ekranı kullanmıyormu c6-01 . Onda dokunuluyo tırnağımızın ucuyla felan. Bi aydınlatırsanız sevinirim. İyi forumlar.

pRime.

pRime.

Üye
kapasitif ekranlar tırnakla çalışmaz.
sen c7'nin tırnakla çalıştığını sansanda tırnağını sürterken mutlaka parmak da değmiştir.

mustyaky

mustyaky

Üye
    Konu Sahibi
kapasitif ekranlar tırnakla çalışmaz.
sen c7'nin tırnakla çalıştığını sansanda tırnağını sürterken mutlaka parmak da değmiştir.
sağol hocam. Zaten bende tereddütte kalmıştım acaba tırnağımlamı dokunmuştum diye :D

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
evet kardeşim kapasitif ekranların özelliği bu insan tenini ve bazı kapasitif ekranlar için özel yapılan kalemleri algılar başka cisimler bu ekranlarda çalışmaz. Yani bi arıza yok.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
et cama degcek yani :)

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
aynen :)

Akatsuki

Akatsuki

Üye
C7'ye tırnakla dokunursun parmağında ekrana yaklaştığı için algılar. Bir arkadaşımın C6-01'ini kurcalamıştım dokunmatiği C7 kadar hassas değil o yüzden olabilir.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Alakası yok sadece c7'de ekran daha büyük olduğu için nette falan küçük yazılara daha rahat dokunuluyor o yüzden öylee gelmiş olabilr fakat ekranlar tamamen aynı

covar

covar

Üye
et ete değeckki zevk alcak telefon calışcak bilmem anlatınmı kardeşim condom ile zevk alnmadığı gibi :)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
dokunmatıkten işi nereye getirdiniz :)

bozkurt955

bozkurt955

Üye
adam lar dokunmak tan çok okşamaya geldiler yorumlara bak ya :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Bu konu amacını aşmış:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt