C6-01 ekran çizilir mi?

çizilmez mizilmez deme tak bence. Ben arkadşınkini kullanırken tırnağımla çizdim. Hafif bi pürüz varmış tırnağımda. Hemde derin çizildi

---------- Eklendi @ 18:31:15 ---------- Yazıldı @ 18:28:26 ----------

aynen pantalonumun sağ cebinde sadece telefonum, ne anahtar ne bişe.. 5 kuruş bile koymam

10 aydır kullanıyorum 1 tane bile çizk yok

aynen pantalonumun sağ cebinde sadece telefonum, ne anahtar ne bişe.. 5 kuruş bile koymam

Aynen

---------- Eklendi @ 18:47:37 ---------- Yazıldı @ 18:47:11 ----------

10 aydır kullanıyorum 1 tane bile çizk yok

Jelatinsiz kullanmam Bu arada yeni rütben hayırlı olsun

---------- Eklendi @ 18:49:18 ---------- Yazıldı @ 18:47:37 ----------

bulunduğum ilçedeki hiç bir telefoncu o riski almıyor

Ankara'da taktırıyorum benim bi telefoncu abim var adam bi takıyo 0 kabarcık

peki bu ekran jelatini yapıştırırken kabarcık bırakmama konusunda bi fikriniz varmı her seferinde 2. yapıştırmada başarılı oluyorum

Hafif su sür jelatinin her tarafına. telefona yapıştır jelatini kredi kartı gibi bir şeyle kabarcıkları al. su olarak çıkacaktır.

---------- Eklendi @ 18:53:28 ---------- Yazıldı @ 18:51:53 ----------

Yaptıktan sonra beklet biraz yoksa çıkıyor.

---------- Eklendi @ 18:55:23 ---------- Yazıldı @ 18:53:28 ----------

Jelatin

Çizilir. Ama sen çizmeye çalışırsan çizilir. 6 aydır kullanıyorum ve güneşe çıktığımda bir iki noktada anahtar çiziği var. Ha birde ben denemiştim çiziliyor mu diye o zaman ufak bi çizilmişti o var.

E_yedi

Üye
arkadasım gerek yok ya zaten ıyı kullanıcıymıssın gorılla glass ları cızmek o kadar kolay degıl. Telefonu alalı 2 ay oldu aldıgımdan 1 hafta sonra jelatını cıkardım orgınalı olmasına rahmen cıkardıktan sonra ekran cok net ve parlak oldu. Ekranmkalıtesı cok duser. Bence takma. Gorıllların cızılme oranı cok dusuk . You tube de testler felan var canlı cekılmıs ıphone ıle c7 nın testlerı felan bak ıstersen yaklasık 4m mesafeden atmalarına rahmen c7 de cızk dahı yok ıphone 4 ıse orumcek gıbı oluyor ekran cıkar sen dıkkatlı kullan kıl kadar cızık dahı olmaz .

öyle bi yazmışsınki okurken böle gibime geldi
Hafif su sür jelatinin her tarafına. telefona yapıştır jelatini kredi kartı gibi bir şeyle kabarcıkları al. su olarak çıkacaktır.

---------- Eklendi @ 18:53:28 ---------- Yazıldı @ 18:51:53 ----------

Yaptıktan sonra beklet biraz yoksa çıkıyor.

---------- Eklendi @ 18:55:23 ---------- Yazıldı @ 18:53:28 ----------

imza:Jelatin

Telefonu aldığım gün jelatini çıkardım attım. Çizik falan yok. Asfalta faln düşürdüm gorilla glass var zaten. Sorun olmuyor. Takmam hiç bir telefonuma jelatin ben.

Tak bencede işin garanti olsun kardeş

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
anket mi yapsak kimler takıyor kimler takmıyor

Tepkiler: onuc0bir

DxTR90

Üye
bence takma ben epeydir jelatinsiz kullanıyorum arada anahtar olan cebime de koyuyorum telefonu bikaç kere düştü ama en ufak bir çizik bile yok abartmadığın sürece çizilmeyeceğini garanti ederim ben sana

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
zaten takamam bugün 6 telefoncu gezdim hiç birinde olmaz mı ya

---------- Eklendi @ 16:52:24 ---------- Yazıldı @ 16:51:42 ----------

bence takma ben epeydir jelatinsiz kullanıyorum arada anahtar olan cebime de koyuyorum telefonu bikaç kere düştü ama en ufak bir çizik bile yok abartmadığın sürece çizilmeyeceğini garanti ederim ben sana

Aynen

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
tamam çizilirse seni bulurum :P

ben yeni jelatin aldım arkadaşlar bunu sağlıklı şekilde nasıl yapıştırablrm