flash dosyası dediğin ne anlamadım bu görsel efekler felanmı video munerde var? internetteki flash dosyalari aciyor mu?
fandroid de çok durgunsattım kurtuldum androite geçtim mutluyum![]()

fandroid de çok durgun![]()
hız konusunda ace c6 01 i ezer geçer tıkır tıkır
wala arkdas dogru diyo ace alsam dha iyiydi uygulamalari bol ve interneti cok zengin android saolsun fakat cok pahaliydi ace veya dier iyi android cihazlar onun icin nokia tercih ettim
----------Eklendi @ 16:14:16 ---------- Yazıldı @ 16:10:53 ----------
ya birakin simdi android symbian catismasini. benim internetteki flash sorunum nolcak. bunun icin yardimci uygulama flan yokmu veya iyi bir web tarayicisi?
hoşbulduk galaxy ace ile aranızdayım![]()
2.el S alsaydın keşke 
malesef...evet o cok kotu oldu bana onu kullanmk bile nasip olmadi. acba ona yakin 10da 1i kadar bisey yokmudur. bu arada bolt demeyin o da ayri bi dert turkce krakter sorunu, dandik video playeri filan ..
dailymotion,dh sitelerindeki videoları banner leri açıyormu?yoo bn nette dizi filim izliyom c6-01 ile 2sn lik de olsa arada aksıyor ama sorun değil ole ole spartacus un 1. sezonunu bitirdim![]()
inanmıyorum be. Vallaha doğru izledim pc'deki gibihiç girmediğim için bilmiyom ama birkaç tane takıldığım siteden izlediğim için ör: d..zi p...rt dan izliyom hiçbir sıkıntı yok
D . Fakat ozman facebookta neden izlenmiyor