.:: c6-01 dokunmatik ekran sorunu ::.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gavannn

Üye
    Konu Sahibi
.:: c6-01 dokunmatik ekran sorunu ::.
Merhaba arkadaşlar
c6-01 telefonum son günlerde garipleşti durduk yere.. Menü veya yes tuşuna bastığımda en üste basmışım gibi davranıyor.. Üstteki bar aşağı iniyor sonra işlemiyor.. No'ya veya tuş kiliti tuşuna basıp normalleştiriyorum. Her zaman yapmıyor bunu ama genellikle yapıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

larten123

larten123

Üye
bunlar şarja takılı olduğunda mı yoksa normal durumdayken mi gerçekleşiyor?

MaxipmaN

Üye
bunu yaşayan kullanıcı sayısi ınanılmaz fazlb bu cihazda elin terliyse normal jelatinli olsa dahi

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
jelatinden de olur,elinin terinden nemlenmiş de olur,mekanik bir arıza olmuş olabilir.böyle çözmek zor.birkaç gün gözlemle.sürekli yapıyorsa servise götür derim ben

gavannn

Üye
    Konu Sahibi
elim terli degilken ve şarjda degilkende yapıyor arkadaşlar.. kullandığım temayı degiştirdim. son kurduğum programları kaldırdım.. naptımsa nafile.. sonuç servis görünüyor burdan da birşey çıkmazsa.. servise götürürken dikkat etmem gereken noktalar var mı ? yoksa ne var ne yok silerler mi

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
götürmeden önce telefon yedeğini (rehber,mesajlar,resimler,videolar ,müzikler) al. ve arıza şeklini detaylıca anlat.baştan savma iş yapmamaları için.

blackcemre

Üye
Kardeş yazılımı flash ile at.

- - - Eklendi - - -

ama bütün bilgilerin silinir.

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Jelatin varsa jelatinin altında birşey varmı diye kontrol et bende öyle düzelmişti

maxirabit

maxirabit

Üye
Dokunmatik panel arızası olabilir,başıma gelmişti ilk önce kendi kendine basmayla başlayıp daha sonra bir bölümü kullanılmaz haldeydi neden oldu diyecek olursan,telefonla uzun görüşmeler yapıyordum,telefonu kapatıp düz bir zemine koyduğumda kendi kendine bazı yerleri açıyordu.En son servise verdiğim zaman dokunmatik cam değiştirilip,gelmişti o zaman bir sorun kalmamıştı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt