serhat_4047
Üye
Tamam teşekkürler hiç bulaşmayım ben o zaman. Belle iyi aslında ama facebookta ki resimler çok küçük ve tam boyut gör demeyince düzelmiyor.Olur tabi bence hiç deneme
rica ederim ama unutmayın ki Son sürüm belle yüklediyseniz Örnek yazılım 111.30.609 yüklü ve siz 25.07 anna yüklemeye çalıştığınızda telefonu kapanır ve Dead olur açmaya çalıştıgınızda titrer ve açılmaz eski sürüm oldugu için Konuda ayrıca Dead usb anlatımıda mevcut bu şekilde dead usb işlemlerini yapıp 111.30.609 sürümü yükleyip telefonu geri açabilirsiniz. çoğu kişi belleden şikayetçi sanıyorum hep anna yüklemeye çalışıyoruzSalih kardeşim çok teşekkür ederim çok çok detaylı ayrıntılı anlatmışsın. Bu işler dikkat gerektiren işler. Benim dikkatsizliğim. Navifirmden eski sürümü indirip telefona dead flashla atmaya çalışıp telefona eziyet ediyormuşum. orda özellikle 111.030.0609 olan sürümü indireceksiniz yazmasan ben telefonu servise götürecektim artık. Ellerine emeğine sağlık. Eksik olmaa
rica ederimTamam teşekkürler hiç bulaşmayım ben o zaman. Belle iyi aslında ama facebookta ki resimler çok küçük ve tam boyut gör demeyince düzelmiyor.
güvenlik kodunu unutmanız telefonunuzu Ovi suit moduna almamanıza engel değildir öncelikleSevgili arkadaşlar şöyle bir sorun var ben telefonumun Güvenlik kodunu unuttum flash atabilmek içinde nokia pc suite ile baglanamayorm yani sadece depolama olarak açılıyor telefon USB taktıgımda telefondan bana nokia ovi etkin secenekleri falan gelmiyor umarım anlatabilmişimdir derdimi
bilgisayarınızı Yeniden başlatıp tekrar deneyin sorunun oluşu; 5 veya daha fazla phoenix programı Kullanımında BUG Oluyor ve bilgisayar yeniden başlatırlırsa bu sorunun olmayacagı kanısındayımvallahi herşeyi kaç kere teker teker denedim ama olmadı olmadı...telefonda hala çalışıyor bi sıkıntı yok ama flash yapamadım..phoenix 2011 kurulu ,,navifirm 1.7 kurulu doğru belleyi indiriyorum ama olmuyor..
şu hatayı alıyorum...
kardeş ben hard format attıktan sonra bunu yaparsam yazılım yüklenmiş olur mu ?
slm furkan Belleden annaya Geçmen için bi yöntem ve yörge hazırlamadım bu konuda ve bencede hiç Belleden anna versıyonun geçmeyi düşünme sonuçları belli telefonun titrer ve açılmaz mecburen Belle versıyonun tekrar atmak zorunda kalırsın telefonu açabilmek için.belleden annaya geçmek istiyorum ama bir sorum var. Dead phone flashing yapsam ve orjinal fw yüklesem telefonum yine garanti dışı kalırmı?
slm akrep16 Bu konudaki anlatımlar Resimler aracılığı ile basitleştrilmiştir. sizin yapamadıgınız çogu kişi yapıyor. yanlız 3 veya 5 kere Phoenix programı kullanımında ( bug ) oluyor hata alma olasılıgı yüksek oluyor yapmanız gereken bilgisayarınızı yeniden başlatıp gerekli işlemleri tekrarlayın.kardeş ben hard format attım 1 aydır uğraşıyorum yazılım yüklenmiyor siz siz olun hard format atmayın sakın nokia destek hattıyla 3 defa konuştum adamlar servise verin diyorlar ben başka çare bulamadım
- - - Eklendi - - -
bu konuda anlatılanları defalarca yaptım telefon test modunda kalıyor bir süre sonra kapanıyor açılmıyor phoenix hata veriyor
rica ederimsalih kardeşim emeğine sağlık
navfirmdeki dosyalar ürün kodunu seçtiğinizde otomatik olarak işaretleniyor. diğer seçili olmayan dosyaları ellemeyinizkardeş navifirmde ürün kodunu seçtiğimizde indireceğimiz dosyalar otomatikmen seçiliyor peki seçili olmayan dosyaları ne yapacaz yoksa hepsinimi indirecez
Benim sorunum su flash atıyorum hersey tamam ama tel test moduna gırıyo sora kapanıyo yuklemeler yapıyor yukleme cok az kalıyo tekrar test moduna giro ve ekrandakı sekıle gelıyo usb cekmeden 30 dk bekletım beklıyo duzelme yok ne yapmam gerek
link teki boslugu silin
ht tp://g1207.hizliresim.com/z/n/9wlmk.png
rica ederim.Çok güzel bir anlatım, tebrik ve teşekkür ediyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?