c6-01 de anna da mı batarya daha çok gidiyor yoksa belle de mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Fmobi, battery monitor, ramblow, maçkolik, talking ted, joikuspot, opera mobile, cameralover, the flashlight, best taskman, winrar, battery info, rompatcher, xplore, yt download, screensnap, asphalt 6, slice ice, angry birds seasons, nfs shift, istunt2, angry birds, fruit ninja, glow air hockey. Bu kadar :bilmm

ne kadar şarj düşmanı varsa yuklemişsın arkadaşım ramblow taskman battery info battery monitor,hay maşallah:)

SilentOne

SilentOne

Üye
ozamnde bnim telde neler yüklü yazem
sleep scren
menü mod
kinetic mod
x-plorer
nokia play
psm swicher
rainbow brush
tweaks(restart mode)
talking cat
extra buttons
font zomer
ram cpu profilleri
time off
dj turntable
pes 2011
fruit ninja (hacked versiyon )
ram blow
rompacher
opera mobile
opera mini
smart office
powercalculator
winrar
smartmovie
+widgetler
programın adı yazmıyor ama 2 tane oturum açıyon telde yani 12 tane ev ekranın oluyor toplamda
hdr pro
camera pro
yetrlimi

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
mağazada bu kadar uygulama yok beya!

Bomb City

Bomb City

Üye
battery monitorün çok şarj yediğini biliyordum ama diğerlerini tahmin bile edemezdim :D sileriz bizde bi de öyle deneyelim :D

ne kadar şarj düşmanı varsa yuklemişsın arkadaşım ramblow taskman battery info battery monitor,hay maşallah:)

uruno

uruno

Üye
bellede daha iyi gidiyor

doctorrr

doctorrr

Üye
    Konu Sahibi
yok usta benim bataryada var sorun yeni bataryamı alsam hem bide şu teli ilk aldığından sabaha kadar 16 saat şarj olayı vardı bilgisi olan varmı ben onu yapmadım

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
yok usta benim bataryada var sorun yeni bataryamı alsam hem bide şu teli ilk aldığından sabaha kadar 16 saat şarj olayı vardı bilgisi olan varmı ben onu yapmadım

valla ben ılk aldıgımda bataryayı bile tam bitirmedım batarya az deyınce kapatıp şarja taktım o gün bugündür iyi gidıyo maşallah.

----------Eklendi @ 17:37:25 ---------- Yazıldı @ 17:32:50 ----------

battery monitorün çok şarj yediğini biliyordum ama diğerlerini tahmin bile edemezdim :D sileriz bizde bi de öyle deneyelim :D

magazada app stop var açık uygulamaları kapatmak için şarj harcamıyor o birde onunla dene farkı gôrürsün

doctorrr

doctorrr

Üye
    Konu Sahibi
app stop la ramblow aynı şey heralde dimi

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Bomb City

Bomb City

Üye
sağol dostum deniycem :oke:

valla ben ılk aldıgımda bataryayı bile tam bitirmedım batarya az deyınce kapatıp şarja taktım o gün bugündür iyi gidıyo maşallah.

----------Eklendi @ 17:37:25 ---------- Yazıldı @ 17:32:50 ----------

magazada app stop var açık uygulamaları kapatmak için şarj harcamıyor o birde onunla dene farkı gôrürsün

doctorrr

doctorrr

Üye
    Konu Sahibi
bende bi deneyim bakayım sağol usta

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
inşallah işinize yarar eyvallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt