c6-01 çok mu satıyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nakresoz

nakresoz

Üye
King c6-01 temmuzda almıstım 600 liraydı ben 580 aldım 20 tl 20 tldir .d 10 tl ye adama dedım ver 4 gb bellek attım canavar gıbı yanlız batarya sorunu cok .d oda belle le gider ins .d

u_cosar

u_cosar

Üye
evet çok satılanlar arasında birde nokia batacak derler :D

germir

germir

Üye
symbian 3 tabanlı en çok satan cihaz c6-01 oldu

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Telefon çok kullanıilı ondandır :P:

Türe

Türe

Üye
fiyatının ucuzlamasından kaynaklı bir satış artışı söz konusu

Emre-45

Emre-45

Üye
Fiuati uygun olunca

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
F/P kralı olduğundan normal tabi ki ;)

joe_cenk

joe_cenk

Üye
bencede çok güzel kibar kullanışlı vede fiyatı cazip bir telefon

kaplan4680

kaplan4680

Üye
şuan c6-01'den yazıyorum gerçekten kullanışlı güzel bir telefon tek sıkıntım şarj telefonu çok aktif kullanıyorum güç tasarrufunda 15 saat falan gidiyor normalde 7 8 saat bundan önce e72'im vardı o aktif kullanım ve normal mod'da 2 3 gün gidiyordu yine de güzel dokunmatigi falan hassas sağlam bir tel tavsiye ederim birde belle gelse :)

uruno

uruno

Üye
şuan c6-01'den yazıyorum gerçekten kullanışlı güzel bir telefon tek sıkıntım şarj telefonu çok aktif kullanıyorum güç tasarrufunda 15 saat falan gidiyor normalde 7 8 saat bundan önce e72'im vardı o aktif kullanım ve normal mod'da 2 3 gün gidiyordu yine de güzel dokunmatigi falan hassas sağlam bir tel tavsiye ederim birde belle gelse :)

7-8 saat çok acımasız bir yorum olmuş yiğidi öldür hakını yeme 24 saat rahat gidiyor yoğun kullanımda.

Dostnametr

Üye
7-8 saat çok acımasız bir yorum olmuş yiğidi öldür hakını yeme 24 saat rahat gidiyor yoğun kullanımda.

Yoğun kullanımdan kastın nedir acaba ?
sürekli nete bağlı kalırsam 8 saat anca gidiyor.

joe_cenk

joe_cenk

Üye
kim ne derse desin nokianın 3310 unu samsungun en klas telefonuyla değişmem her şeyin bir piyasa ismi var samsung kendini yırtsa bile nokia ile kıyaslanamayacak kadar ucuz kalır telefon piyasası nokia dan sorulur.

okitox

okitox

Üye
nokia'lara dikkat ederseniz telefona para vermem diyenlerin elinde hiç samsung falan göremezsiniz. Çünkü nokia telefonlara bant olsun japon yapıştırıcı olsun çok güzel gidiyor. Telefonun yarısı kırılmış adam iki bant takmış hala kullanıyor. Ekranı çatlak ama hala görüntü veriyor. Suya düşmüş kurumuş çalışıyor. Daha dun bi kız arkadaşın telefonun üstünden kamyon geçti batarya falan fırladı içinden kasa yamuk ama taktik çalıştı hala da kullanıyor. Nokia cidden görünüm ve sağlamlık konusuda en iyi marka hala. Telefonun bi şekli oluyor. Kare dikdörtgen yapıp atmıyorlar.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​kamyon geçen telefonun modeli neydi merak ettim :)

polluxea♪

polluxea♪

Üye
C6 ucuz oldugundan satılyo dostum tabii severek alanlarda var bayaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt