c6-01 Çekmiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nakresoz

nakresoz

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 Çekmiyor
Telefonu aldıgım günden beri gsm den baglanıyorum çift modda ve 3g de çalısmıyor çekmiyor telefonu bu sorundan verdim onarıldı diye geldi bugun servisten ve bu sefer hiç çekmemeye basladı gsm alıyorum çekmiyor çift moda alıyorum çekmiyor hiç çekmiyor 6.7 saat böyle gitti bi ara geldi sonra yine gitti ne yapmam gerekiyor hattımı baska tele takınca çekiyor benim telefona baska hat takınca çekmiyor​

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Kardeş ayarlardan 3G yi aktif hale getirdinmi.Getirdiysen bulunduğun bölge 3Gyi desteklemiyor olabilir.

flyx

flyx

Üye
ah be abicim aynı dert var bendede c6-01 benimde. ama senin bulunduğun konum neresi? bodrum zemin kat normal kat?
ben bodrumdayım önceki n95 telefonumla konuşmadığım yer yoktu işeyerimde ama şimdi hiç bi şekilde çekmiyor. çektiremiyorum
3,5g ile denedim normal denedim olmuyor olmuyor doğru düzgün çekmiyor. sürekli kapanıyor telefon.
servise başka nedenden gönderildiğinde yazmıştım şebeke sorunu var diye. hiç bi düzelme olmadı?

nakresoz

nakresoz

Üye
    Konu Sahibi
ya izmirin göbegindeyim ki çalıştıgım yerde avea genel merkezinin oldugu yerde ışınkentte baz istasyonlarıda var hiç bi telfonda yapmıyo sadece bu telefon büyük dert yarattı bana servise gitmeden önce gps de çekiyodu gitti oda çekmemeye basladı ne yapcam

azizerkan07

Üye
N79umdan bu nedenle memmunum.Diğer telefonların çekmediği yerlerde 2 çizgi çeker.Wireless,gps,fm alıcısı zaten çok iyi.

nakresoz

nakresoz

Üye
    Konu Sahibi
biz ne diyoz sen ne diyon

turkmen619

Üye
c6-01 i kötülemeyin gayet iyi bir tel nokia nın en iyi 3 telefonundan biri ama ya hatlarınızda yada fabrika çıkışında yaptıkları bir hatadandır o önce başkasının hattını takıp deneyin olmassa paketle servise

nakresoz

nakresoz

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 i kötülemeyin gayet iyi bir tel nokia nın en iyi 3 telefonundan biri ama ya hatlarınızda yada fabrika çıkışında yaptıkları bir hatadandır o önce başkasının hattını takıp deneyin olmassa paketle servise
açtıgım konulara bakarsan cevabı alırsın bişey söylemeden önce laf olsun diye konuşmana gerek yok c6 kötüleyen yok bunuda bil

atakan25

atakan25

Üye
servise veriyon içine edip teslim ediyolar telefonu sersemler,ben şöyle bir şey farketim telefonun üst kısmına elimi koymuştum çekim düşmeye başladı elimi çektim normal bir şekilde çekmeye devam etti 2-3 kere denedim, eğer dışında kılıf gibi birşey varsa çıkar öyle dene ama senin sorun biraz farklı gibi..

nakresoz

nakresoz

Üye
    Konu Sahibi
evet farklı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt