C6-01 c7 n8 ilgili soru ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MoonLife01

MoonLife01

Üye
C7 derim Tek Gecerim Yani...
Nokianin Gizli Sırrı C7 de Saklı Bunu Unutma...:ehe

cardanadam

cardanadam

Üye
ben memnunum n8 den isteklerimi karşılıyor hem n9 alıp ne yapacam aynı sorunları ondada yaşıyacam (güncelleme) tam oldu diyecem bu seferde başka telefon çıkacak bu böğle sürüp gidecek olan bana olacak düzgün bir telefon kullanamamış olacam

Utku

Utku

Üye
hayırlı olsun

SilentOne

SilentOne

Üye
aynen geçmiş olsun benim telefonum öyle birşey yaşasa sinir krizi geçiririm heralde :off:

merak etme çıldırdım yha

----------Eklendi @ 01:14:10 ---------- Yazıldı @ 01:12:23 ----------

ben memnunum n8 den isteklerimi karşılıyor hem n9 alıp ne yapacam aynı sorunları ondada yaşıyacam (güncelleme) tam oldu diyecem bu seferde başka telefon çıkacak bu böğle sürüp gidecek olan bana olacak düzgün bir telefon kullanamamış olacam

n9 kesin yha megoo kullanmak istiyom madem n900 türkeyede yok alıcam n9 her türlü açık kaynak bulduqum koda yapışcam :D

seyfipasa

seyfipasa

Üye
c7 :)

SilentOne

SilentOne

Üye
c6-01 daha güzel :D

cardanadam

cardanadam

Üye

merak etme çıldırdım yha

----------Eklendi @ 01:14:10 ---------- Yazıldı @ 01:12:23 ----------

n9 kesin yha megoo kullanmak istiyom madem n900 türkeyede yok alıcam n9 her türlü açık kaynak bulduqum koda yapışcam :D

annayı kur:D

PriZm

PriZm

Üye
evet c6-01 şekil olarakta para olarakta ekran olarakta daha iyi:D

SilentOne

SilentOne

Üye
ve telefonda 2 tane karızma var arka kasadan baktınmı boyle iş adamı telefonu gibi duruyor oncen baktın genç işi gibi duruyor

PriZm

PriZm

Üye
Arka tarafı şuan babamın kullandığı 6303 e aşırı derecede benziyo:D

polluxea♪

polluxea♪

Üye
hocam N8 al bence C7 den kat kat şık... tabii seçim yne senin hayrlı olsn smdideen :oke: :oke:

nalbantoguz

nalbantoguz

Üye
Arkadaşlar lütfen yardım edin daha düne kadar gayet normal ovi ye girebiliyordum ancak bugünden itibaren giremiyorum ovi suite den symbian yazılımını tekrar yükledim ama nafile hala çalışmıyor hard format at flash at demeyin çünkü yapmaya korkuyorum acaba anna geline düzelirmi nasıl düzeltebiliriz ne olur yardımcı olun

SilentOne

SilentOne

Üye
oviyi tekrar kurmayı denedin mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt