c6-01 - bh 505

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
c6-01 - bh 505
iyi günler arkadaslar c6-01 telefonum için yurtdisindan bh 505 kulaklık getirttim kurulumu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi

okitox

Üye
kulağına takıp telefondan bluetooth ile aygıtları aratıyosun kardeşim. telefona kurulumu bu şekilde. kulağa kurulumu ise daha basit halledersin...

Tepkiler: roadvoodoo01
    Konu Sahibi
kurulumu hallettim gercekten kullanışlı bir kulaklık 28.80 $ a yurtdışından getirttim güzel kardeşim

KO9

Üye
Dealextreme den aldın sanırım orjinalliği nasıl konuşma süresi reelde nasıl müzik olarak tatmin edicimi bende cx200ii mi telefon görüşmesi yapamadığım için bu kulaklıkla değiştirmeyi planlıyorum ama işte senheiserdan sonra acaba nokia bi kulaklık nasıl gider kararsızım. Bide ürün imitasyonmuki yoksa yurtdışı ucuzluğundan mı ucuz?

----------Eklendi @ 23:02:34 ---------- Yazıldı @ 22:33:31 ----------

Dealextreme den aldın sanırım orjinalliği nasıl konuşma süresi reelde nasıl müzik olarak tatmin edicimi bende cx200ii mi telefon görüşmesi yapamadığım için bu kulaklıkla değiştirmeyi planlıyorum ama işte senheiserdan sonra acaba nokia bi kulaklık nasıl gider kararsızım. Bide ürün imitasyonmuki yoksa yurtdışı ucuzluğundan mı ucuz? nabsak hongkongdanmı getirtsek türkiyedenmi alsak

Konu Sahibi
benim ilk izlenimlerim gayet kullanışlı olması kulakiçi oldugundan yuksek ses veriyor ses kalitesi oldukça iyi nokiashoplardaki fiyati 114 tl dealextremeden 15 günde getirdiler gümrük problemi yaşamadım tavsiye ederim

erbenben

Üye
geçen sene bu aylarda almıştım eğer bi sıkıntın olursa elimden geldiğince yardımcı olabilirim ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...