C6-01 "bgm" ile başlayan dosyalar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DxTR90

DxTR90

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 "bgm" ile başlayan dosyalar
Arkadaşlar benim telefonda müzik çalarda "bgm" ile başlayan bir sürü müzik dosyası var nereden geldiklerini bilmiyorum silinmiyor bunlar nedir nasıl kaldırırım yardımcı olursanız sevinirim...

kskcoliq

Üye
aynı sorun bendede var ltfn yardm edin muziklerde medyayı yenile dynce geldi 15 tane kadar nasl silebilrm

tugrul_27

tugrul_27

Üye
oyun sesleri olabilir onlardan kurulmanın tek yolu modifiye edilmiş yazılım kullanmak çünki modlu yazılımkların içinde müzik çaların tarayacağı klasörler bellidir başka çözüm yok

kskcoliq

Üye
biraz daha açabilirmisiniz kounyu lütfen anlamadım yanı tam olarak ne yapmam lazım bu muzıklerden kurtulmam ıcın :( dosya yonetıcısnde gozkmuyor :(

tugrul_27

tugrul_27

Üye
o dosyalardan kurtulmak için telefona format atıman lazım dicem ama o çözüm değil tek çözümü modifiyeli yazılım kullanmak başka şekilde olmaz

qsaw

qsaw

Üye
025 007 güncellemesinde bu sorun giderildi ama anna kullanmam diyorsan bilemicem birde bu müzik çalardaki dosyalar açılmıyor galiba bende sinir olmuştum güncellemeyle düzeldi :d: LÜTFEN GÜNCELLEMEDEN ÖNCE ÇIKABİLECEK SORUNLARI GÖZE ALINIZ!
bende sorun yok ama çıkabiliyor

ciritcioglu

Üye
Annayı ille de yuklemem diyorsan oyun müziklerinin atıldığı klasörü telefonunu bilgisayara bağlayarak salt okunur yap ve gizle ve kütüphaneni tekrar yenile muhetemelen düzelecektir

sweetci31

Üye
oyun müzikleri silersen oyunlarda qidebilir =)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt