c6-01 belle sarj sorunu sizce fark ettimi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mustyaky

mustyaky

Üye
bende suite den güncellediğimde çok az gidiyordu. hiç bişey yapmasam bile boşalıyordu resmen. phoenix den bi flash attım bayadır şarjım. annadada böyleydi suitten güncelleyince az gidiyordu niyeyse. yani suiteden güncellediysen belki ondan az gidiyordur.

kaplan4680

kaplan4680

Üye
benim c6 daha sanki daha az gidiyor gibime geldi yüzdessni göremiyorum

V/RS

V/RS

Üye
bende suite den güncellediğimde çok az gidiyordu. hiç bişey yapmasam bile boşalıyordu resmen. phoenix den bi flash attım bayadır şarjım. annadada böyleydi suitten güncelleyince az gidiyordu niyeyse. yani suiteden güncellediysen belki ondan az gidiyordur.

peki bana phoenix ile nasıl flash atılacağını anlatabilirmisin zahmet olmazsa ?

LimePie

LimePie

Üye
çok gidiyor gene ya 1050 mah neyine yetcek c6 nın

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
kalibrasyon gercekten işe yarıyormu ya

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
tüh ya umudumdu :)

Dampierre

Dampierre

Üye
n8 de şarjım çok daha uzun gidiyor, sızıntı bellelerdekilerden bile 2 kat uzun neredeyse.

V/RS

V/RS

Üye
dün telefona şarjı 1 gün anca gidiyo diye phoenix ile flash attım bugün sabah 6 da çıkardım aralıklı internet kullanmayla 1 kademe gitti ise yaramıyacak galiba flash işide off anna da ne güzel gidiyordu şarjı bu belle de noldu bu telefona anlamadım :(

Febris

Febris

Üye
anna downgrade edebılırsın

V/RS

V/RS

Üye
anna ya geçmek istemiyorum bir daha ama sadece şu şarj sorunu düzelse başka birşey e gerek yok

Kaya0362

Üye
doldur boşalt yaptıkça açılıyor belle yükleyince ilk alınan tel gibi oluyor 1ay kadar kullanın açılır

V/RS

V/RS

Üye
inşallah öyle olur yoksa her akşam şarj edeceğim telefonu :P

composer1

composer1

Üye
Ya bende de bir düzelme olmadı.sorunlar aynen devam ediyor.korkudan bırakın telefonu kullanmayı 3g bile açık tutamıyorum

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
V/RS

V/RS

Üye
Ben flash atınca düzeldi gibi baya kullansam 1 gün gidiyo yine ben memnunum :)

Febris

Febris

Üye
Evet.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
silin microsoft apps uygulamalarını bir ipucu daha harıtaları birkez açtınızmı kapatamıyorsunuz cevrımdısı olsa bile yıne arkada çalısıyor menude acık gorunmuyor istersenız taskman ve ramblowla kapatmayı bır deneyın kapatamıyor hicbırı taaki telefonu yeniden başlatana kadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt