C6-01 Belle Kesin Tarih !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

undeathhero1

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 Belle Kesin Tarih !
Evet arkadaşlar dün sizin için finlandiyadaki nokianin üretim fabrikasında güvenlik şefi olarak çalışan dayımi aradım ve c601 için belle çıkıs tarihni sordum oda biraz araştırıp yarın seni ararım dedi ve biraz önce aradı beni 5-10 aralık tarihi arasında kesin resmin olarak çıkacak mis dedi. Yıl başına umutlanmayn arkadaşlar 12tl kontor gitti artık birşeyler yaparsınız :)

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
iyide 5 aralık geçti yoksa 2012 aralık mı :s

keys1903

keys1903

Üye
10 aralık gectı gıttı fınlandıyada tarihler gerımı hayırdır

undeathhero1

Üye
    Konu Sahibi
pardon yanlış yazdım ocak 5 10 arası çıkacak.

duman61

duman61

Üye
5-10 ocak demek istedin galiba.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
hah olabilir ama konuyu kapa bence o tarihte çıkmazsa c6-01cilerin dilinden kurtulamazsın. ;)

undeathhero1

Üye
    Konu Sahibi
evet paşam 5-10 ocak arasında kesin geliyor.

SilentOne

SilentOne

Üye
inş. o tarihte gelir gelmesse yandın walla

Re13eL

Re13eL

Üye
ya şu bekleyen insanlara sürekli tarih vermekten bıkmadınızmı ? kaç tane konu kilitlendi aynı içerikte hala yenisini açmaya devam ediyorsunuz.:off:

açtığın konuda kendini o kadar kaptırmışsınki bide 5-10 aralıkta çıkıcak diyosun
:kotu:
kendi açtığın konunun tarihine bak bi önce !!!

SilentOne

SilentOne

Üye
ocakta gelicek onu biliyoz onun dışında bir bildiğimiz yok tarih verenler sadece takılıyor :D

uruno

uruno

Üye

undeathhero1

Üye
    Konu Sahibi
kesin geliyor diyoruz başlıkta kimseyi kandırmak gibi NIYETMIZ YOK kör boş konuşmayın.

SilentOne

SilentOne

Üye
tamam kardeşim sakın geliyor diyosan geliyordur

mesut1979

Üye
ya şu bekleyen insanlara sürekli tarih vermekten bıkmadınızmı ? kaç tane konu kilitlendi aynı içerikte hala yenisini açmaya devam ediyorsunuz.:off:

açtığın konuda kendini o kadar kaptırmışsınki bide 5-10 aralıkta çıkıcak diyosun
:kotu:
kendi açtığın konunun tarihine bak bi önce !!!

kendi inanmiyor ki biz inanalim

SilentOne

SilentOne

Üye
sonradan ocak dedi yanlış yazmış :)

cyber

cyber

Üye
Kesin tarih demeyin bence

SilentOne

SilentOne

Üye
eğer o tarihte gelirse arkadaşa hediye alalım :D

hakan_710

hakan_710

Üye
kardeş inşallah o tarihte gelir yoksa milletin dilinden kurtulamazsın sen de, kötü bi niyet olduğunu düşünmüyorum ama bazen en ufak şeyden kışkırtmalar oluşuyo. neyse şimdi arkadaşlar bnm şöyle bi teorim var bildiğiniz gibi her hafta bi telefona sızdırma belle çıktı sırasıyla n8,c7,e6,e7 ve sırada c6-01 var gibi. bu hafta da belki c6-01 e gelir diyorum:D bide mağaza da geri sayım var geri sayımın bitme günü nerdeyse e7 den bir hafta sonraya denk geliyo ee şimdi teorileri alalım :naughty: tabi bnm bi iddaam yok onu da belirtiyim kimse de polemik yaratmaya kalkmsın

SilentOne

SilentOne

Üye
teorin güzl ama tutarsa kanun yaratırsın

• Beğen
Tepkiler: hakan_710

undeathhero1

Üye
    Konu Sahibi
aynen paşa tutarsa ne mutlu sana :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt