c6 01 belle internet sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
niko kyncu

niko kyncu

Üye
    Konu Sahibi
c6 01 belle internet sorunu
belle güncellemesinden sonra ayarları yaptım mobil weri açık fln ama internete bağlanamıyorum tlfndan bağlantı yok diyor ayarları fln yapmama rağmen ddim wireless la girim ondada bağlanmıyr ne yapmalıyım yoksa gözden kaçırdığı bi ayar fln mı war yardım edin

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arkadaşım benden sana tavsıye telefonunda onemlı özelin yoksa önce telini hatsız moduna al sonra fabrıka ayarlarından veri sıl ve geri yukle ile format at.ama en önemlisi belleyi tekrar yükleme hicbir sorunun kalmaz

• Beğen
Tepkiler: niko kyncu
niko kyncu

niko kyncu

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım benden sana tavsıye telefonunda onemlı özelin yoksa önce telini hatsız moduna al sonra fabrıka ayarlarından veri sıl ve geri yukle ile format at.ama en önemlisi belleyi tekrar yükleme hicbir sorunun kalmaz

Belle kaynaklı bi sorun mu ferçi görsellikten başka bi özelliğini kullanmadım ama format ataim bari sagolasın :D

Febris

Febris

Üye
fabrika ayarlarına donunce duzeliyo bende oyle oldu

• Beğen
Tepkiler: niko kyncu

eburkucu

Üye
arkadaşlar wifi ye bir bağlanyo bir bağlanmıyo kıracam teli ya yardım ederseniz sevinirim..

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
tarayıcıdamı yapıyor bunu

aykutaktas_1989

Üye
o bi bağlanıp bi bağlanmama sorununu bende de yapıyor wifi ile bağlanıyorum işim bitince kapatmıyorum wifi yi tekrar tarayıcıya girdiğimde bağlantı yok diyor wifi yi açıp tekrar kapatıyorum kendi oto bağlanıyor bu şekilde yapıyorum daha çözüm bulamadım bu olaya

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
işin bıtınce kapat sende arkadaşım açık olunca wifı agı arıyor süreklı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt