C6-01 Belle ile C6-01 Anna yı ezmek :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 Belle ile C6-01 Anna yı ezmek :D
Arkadaşlar bugün arkadaşımın hala anna yüklü c6 sı ile benim belle yüklü c6 yı bi karşılaştıralım dedim resmen ezdim annayı :) arka arkaya 6-7 program açtım (nfs shift,fmobi,opera mobile,nimbuzz,pes2011) (diğerlerini hatırlamıyorum) onun ram i 55 mb olmuşken benim ram im tam tamına 112 mb tı bırakın 100 mb ın altına düşmeyi 110 mb ın altına düşmedi.Belleyi beğenmeyen arkadaşım bile belleye aşık oldu :D bu akşam bende belleyi yükleyecem diyodu bakalım nabacak :D

SilentOne

SilentOne

Üye
kesin yükler

V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
banada öyle geliyor :D

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ama o kadar düşmemesı gerekir annayı da bilıyoruz ama arkadaşın galiba C ye yığmış uygulamalari

V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
alakası yok onun c hafıza boyutu 310 küsür mb tı

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
tamam da ramdan bahsedıyor arkadaş

V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
c hafızası ile ramin ne alakası var onu anlamadım ben isterse c de 10mb hafıza kalsın bu rami etkilemezki

Febris

Febris

Üye
ram d dir.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
niyeki?

İncİnat

İncİnat

Üye
anna yı bu kadar asagılamayın gercekten anna daha stabildi BENCE nokia 700 için anna olsa 1 saniye durmam.

thegame123

Üye
ram c'dedir d'dedir diyenlere güldüm sadece :d:

arkadaşının belleye geçmesi için sadece arayüzünü göstermen bile yeterli bence. biraz da uygulama sayısını arttırsalar fena olmayacak hani :pro:

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ram c'dedir d'dedir diyenlere güldüm sadece :d:

arkadaşının belleye geçmesi için sadece arayüzünü göstermen bile yeterli bence. biraz da uygulama sayısını arttırsalar fena olmayacak hani :pro:

anladım

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
bende sizin bilgisizliğinize gülüyorum az araştırın bakalım ram sürücü harfi ne?

----------Eklendi @ 01:08:35 ---------- Yazıldı @ 01:06:22 ----------

yerlere yattim gulmekten :))
bende sana :D

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
neymiş ram'ın harfi anlamadım ben simdi

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Herkes bişey sallıo ya.

SilentOne

SilentOne

Üye
zaten symbain bolumu iyicene zapdedilmiyor forum yoneticleri bile bizle uğraşmayı bıraktı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...