Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefona Dowgndrade yaparkende aynı şekilde mi flash atıyoruz bi farkı varmı yani ben belleden annaya dönmek istiorum normal flash gibimi atıoruz farklı bir püf noktası felan varmı ?
Telefona Dowgndrade yaparkende aynı şekilde mi flash atıyoruz bi farkı varmı yani ben belleden annaya dönmek istiorum normal flash gibimi atıoruz farklı bir püf noktası felan varmı ?
- - - Eklendi - - -
Bide Navifrem den indirirken orda kendi işaretldi dosyalarımı indiiriorz sade yoksa tümnü indirsek bir problem olurmu arkadaslar ?
kardeşim gözünü seviyim bana bi yardımcı ol önce silip daha sonra nası yapıcam ufak yardımın dokunursa çok mutlu edersin beni skypden konusarak bana bi yardım etsen suanda onu acil yapmam gerek flv oynatamıorum cünkü internetten felan ondan annaya dönücem