C6-01 Belle. BaTuu FW Hackli. v4.2 31.05.2012

batu tema da bir sorun var gibi hafıza kartını temizleyip tekrar flash atıyorum anlamadım hafıza kartından oldu gibi ama bi bakıp tekrar kontrol edeceğim. Ayrıca hart format atayım mı flashtan sonra

- - - Eklendi - - -

batu tema da bir sorun var gibi hafıza kartını temizleyip tekrar flash atıyorum anlamadım hafıza kartından oldu gibi ama bi bakıp tekrar kontrol edeceğim. Ayrıca hart format atayım mı flashtan sonra
flashtan sonra normale döndü iki tema da çok harika eline sağlık demekki benim hafıza kartındanmış.

haritalar açılmıyor

- - - Eklendi - - -

bide hatsız widgetinde sorun var bir türlü açılmıyor

Bence gayet güzel olmuş eline sağlık batuu. Hala ben bir sorun bulamadım.TEŞEKKÜRLER

haritalara gir gör istersen yada olmadı bidaha flash atıcem

Konu Sahibi
hatsız ve haritalarla ilgilencem

- - - Eklendi - - -

Ya şu son eklediklerimi silicem. Ayrı ek dosya veririm sis olarak yüklersiniz. Haritaları güncel olmadan koyucam.

haritalardan dolayı sorun çıkıyor da sen bilirsin ama verdiğim programlar iyidi be

- - - Eklendi - - -

buradaki pachleri eksen daha iyi olur http://www.dosya.tc/server16/KTouJs/pacherkulakl_kvehoparlorsesartt_rmapach.rar.html

hatsız ve haritalarla ilgilencem

- - - Eklendi - - -

Ya şu son eklediklerimi silicem. Ayrı ek dosya veririm sis olarak yüklersiniz. Haritaları güncel olmadan koyucam.
Arkadaşlar bende herhangi bir sorun gözükmüyor. Haritaları ve hatsız widgetini denedim bir sorun yok en azından bende. Sizdeki sorun nedir acaba merak ettim.

allah allah neden bende sorun var ozamn anlamadım haritalar açılmıyor hiç

kacali

Üye
SilentOne bendede herhangibir sorun yok hatsız ve haritalar çalışıyor.

- - - Eklendi - - -

Bende ayrıca haritalar uygulaması güncelleme yaptı ama çalışıyor

asrabi

Üye
Ram kullanımı nasıl arkadaşlar ?

ilginç ozamn bn bidaha bi flash atem belki düzelir

asrabi

Üye
bendede harita ve hatsız widgeti çalışmıyor

ANIL

Admin
soft format atıp depoyu biçimlendirin öyle flash atın. sorun devam ederse bi hata olabilir.

asrabi

Üye
Batu şu yaptıgın son iki cfw de ram düşüklüğü var 128 mb e kadar iniyo önceden 135 e zor iniyodu v3 sürümünde

Batu şu yaptıgın son iki cfw de ram düşüklüğü var 128 mb e kadar iniyo önceden 135 e zor iniyodu v3 sürümünde
Arkadaşlar bende bu bahsedilen hataların hiç biri yok ve ram 135 den aşağıda inmiyor ve genelde 135-141 civarında ayrıca diğer sürümlerden daha hızlı geldi. Ben telefona önce *#7370# ve *#7780# ile format atıp sistem dosyalarını hafıza kartından silip DEAD PHONE FLASH ATTIM. Şuan gayet memnunum.

asrabi

Üye

Bizdemi dead phoneyle atsak normal flash attım ben o seçeneği işaretlemedim

normal flashta romda kalinti oluyor kesınlikle deat phone

- - - Eklendi - - -

fMobi çok süper yaa

şimdi tekrar flash attım bakalım olucakmı olmadı v 4.00 a donucem

- - - Eklendi - - -

yok 3 kere soft 3kere flash attım düzelmedi

- - - Eklendi - - -

hatta yazılımı tekrar indirdm yine olmadı

Konu Sahibi